Breaking news

Uite cum s-a îmbrãcat Andreea Bãlan de Revelion

Andreea Bălan, jurata „Te cunosc de undeva!” a dat curs invitaţiei îndrãgitului cuplu de umorişti Nae şi Vasile de a petrece Revelionul la Antena 1.

Andreea BalanŞi cum nu se poate petrecere fãrã muzicã, Andreea a pregãtit un duet inedit, alãturi de Cornelia şi Lupu Rednic.

Cei trei vor interpreta o melodie a artiştilor maramureşeni, moment pentru care Andreea şi-a comandat special o rochiţã care sã împace ambele stiluri.

Cântarea de Revelion este una foarte specialã şi ineditã. M-am pregãtit cu câteva zile înainte, am învãţat piesa şi am vrut sã îi surprind pe toţi nu doar cu abordarea acestui gen muzical, ci şi cu ţinuta mea!” a declarat artista.

Unul dintre cele mai iubite cupluri de umoriști din România a pregătit pentru Revelion, începând cu ora 20.00, un program plin de surprize pentru românii care știu să petreacă.

Printre duetele cu care Nae şi Vasile îşi vor delecta telespectatorii se numãrã Delia Matache şi Dinu Iancu Sãlãjanu, Gelu Voicu şi Andrei Leonte, Maria Dragomiroiu şi Andreea Bãlan, dar şi mulţi alţii.

>