Breaking news

Uite cum dezinformează Evenimentul Zilei prin intermediul lui Lăzăroiu

loading...

Evenimentul Zilei, ziarul băsist numărul unu, dezinformează în mod grosolan opinia publică prin intermediul lui Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial și Ministru al Muncii.

Deși luni seară Curtea Constituțională a decis că suspendarea de către Parlament, a lui Traian Băsescu este constituțională, Sebastian Lăzăroiu spune în Evenimentul Zilei, că CCR confirmă lovitura de stat.

„Decizia CCR de ieri arată clar LOVITURA DE STAT dată săptămâna trecută. Practic, CCR a trebuit ieri să dezlege un nod bine strîns”, spune lăzăroiu în Evenimentul Zilei.

Însă luni seară CCR a decis:

În şedinţa din ziua de 9 iulie 2012, Plenul Curţii Constituţionale, învestit în temeiul art.146 lit.g) din Constituţia României şi al art.44 din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, a examinat cererea privind constatarea existenţei împrejurărilor care justifică interimatul în exercitarea funcţiei de Preşedinte al României.

În urma deliberărilor, cu majoritate de voturi, Curtea Constituţională a hotărât:

  1. Constată că procedura privind suspendarea din funcţia de Preşedinte al României a domnului Traian Băsescu a fost respectată.
  2. Constată existenţa împrejurărilor care justifică interimatul în exercitarea funcţiei de Preşedinte al României.
  3. Constată că, în conformitate cu dispoziţiile art.98 alin.(1) din Constituţie, interimatul funcţiei de Preşedinte al României se asigură de preşedintele Senatului, domnul George-Crin-Laurenţiu Antonescu.

Așadar, unde vede domnul Lăzăroiu faptul că CCR confirmă lovitura de stat?

loading...