Breaking news

Uite cu ce mașină circulă Ramona Bădescu când vine în România

Ramona Bădescu, Prezentatoarea “Duminicii în familie” și-a asortat Hermesul la primul Logan Coupe realizat în doar 30 de zile de AutoK9!

ramona badescu - loganRamona Bădescu a fost surprinsă zilele trecute de paparazzi în zona de nord a Capitalei la volanul unei mașini pe care nu te-ai fi gândit niciodată că ar putea s-o conducă vedeta care locuiește de 23 de ani în Italia.

Pe perioada șederii sale la București, prezentatoarea “Duminicii în familie” a ales să circule în traficul din Capitală cu un frumos exemplar de Logan.

Dar nu orice fel de Logan, ci unul coupe, de culoare roșie, singurul exemplar din țară, care a apărut la noi începând din primăvara acestui an. Inițiativa le aparține celor de la AutoK9 care au făcut senzație cu acest model și care mai pregătesc acum o altă surpriză de proporții.

Chiar dacă a mărturisit mereu că își dorește un Aston Martin, iată că Ramona Bădescu nu s-a dat în laturi de la a conduce un Logan personalizat, unicat.

Și-a asortat frumos Hermesul la mașina cu care a ieșit să dea o tură prin București și a fost încântată de faptul ca “vecinii” din trafic s-au arătat interesați de “bijuteria” pe care o conduce, făcându-i poze când s-a oprit la semafor.

Prețul unei astfel de bijuterii românești roșie ca focul, se ridică în jurul sumei de 25.000 de euro!