Breaking news

Uită de stresul din trafic: Top 3 moduri de transport care îți vor face viața mai ușoară

Indiferent dacă stai sau nu în București, situația traficului în majoritatea orașelor devine din ce în ce mai complicată. Drumuri teoretic scurte ajung să dureze zeci de minute sau chiar ore și tot ce faci este să îți cauzezi singur stres stând în spatele volanului. Poluarea este din ce în ce mai mare, mașinile din ce în ce mai multe, iar starea ta psihică nu devine mai bună. Care este soluția?

Deși cu siguranță sunt situații în care vei avea nevoie de mașină, mai ales la drumurile lungi în afara orașului, pentru a te deplasa în interiorul orașelor, ai trei variante mult mai convenabile.

Lasă mașina acasă: află care sunt cele mai bune variante pentru a te deplasa în oraș!

  • Bicicleta electrică

Deja știi ce înseamnă un drum cu mașina la ora de vârf. Poate că deja te-ai enervat de mai multe ori uitându-te la bicicliștii care se strecoară nestingheriți printre mașini și se bucură de aerul de afară. Bineînțeles, tot trebuie să respecți regulile din trafic și ca ciclist, însă chiar și în aceste condiții, bicicleta îți oferă o flexibilitate mult mai mare de care poți profita. 

Dacă alegi varianta unei biciclete electrice, este cu atât mai bine, pentru că vei avea o viteză mai mare față de o bicicletă normală, dar vei face și face mișcare în același timp, lucru excelent pentru sănătatea ta. 

  • Tricicleta electrică

Vrei să scapi de mașină, dar nu știi să mergi pe bicicletă? Preferi un mijloc de transport la fel de eficient ca bicicleta, însă unul mai comod și ușor de utilizat? Ei bine tricicletele electrice cu 2 locuri vin ca un răspuns ideal pentru tine. Dacă vrei să mergi liniștit prin oraș, dar să ai mereu și varianta de a mai lua un prieten cu tine, atunci alege una de la DbSolar.ro. 

Veți fi amândoi în siguranță și vă veți mișca mult mai liberi prin trafic decât ați fi făcut-o din spatele volanului în mașina personală. Nu uita că tricicleta electrică are aceleași avantaje ale bicicletei, dar în plus îți oferă varianta de a mai lua pe cineva cu tine dacă este nevoie.

  • Scuterul electric

Dacă totuși te-ai săturat să mergi cu mașina în fiecare zi pe străzile aglomerate ale orașului, dar nu îți surâde niciuna dintre ideile de mai sus, atunci varianta cea mai bună pentru tine este alegerea unui scuter electric. Acesta va atinge viteze semnificativ mai mari și te vei putea deplasa fără griji, atât în oraș, cât și în afara lui. Bonus, ceea ce este valabil la toate aceste variante, nu vei mai polua absolut deloc. Scuterul electric îți va face viața mai ușoară și îți va aduce și un confort sporit, față de cele două variante de mai sus.

Așadar, chiar dacă traficul din marile orașe pare o situație din care nu se poate ieși, iată că ai trei variante excelente prin care ți-ai putea schimba semnificativ viața. Nu vei mai polua, te vei mișca mult mai rapid prin trafic, vei ajunge mai rapid la destinație și vei fi mai relaxat.

sursă foto: pixabay.com

>