Breaking news

Uita de celulita si contureaza-ti silueta perfecta cu Eximia!

Trebuie sa recunoastem: celulita este un cosmar pentru cele mai multe doamne si domnisoare. Si cum la micile placeri vinovate, cum ar fi de exemplu inghetata in timpul verii, nu putem renunta, nu ne ramane decat sa apelam la specialisti si sa dam uitarii acest vis urat cu ajutorul tratamentului Eximia.

Da, ai citit bine, exista si s-a inventat tratamentul-minune care te ajuta sa scapi de orice firicel inestetic de pe piele, daca esti ambitioasa, vii la toate sedintele si, in paralel, adopti o dieta echilibrata si un stil de viata cat mai sanatos.

Ce este Eximia?

Tratamentul este inovatia tehnologica de amploare care poate inlocui chirurgia estetica, cu terapii inovative ce stimuleaza procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grasime, ajutand, totodata, si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate. Inca de la prima sedinta se poate observa o scadere in centimetri pe zona lucrata si o imbunatatire a aspectului pielii.

Avantajele de care te vei bucura

  • Reducerea celulitei cu pana la 95%.
  • Tratamentul eficient al celulitei de gradul I-IV.
  • Tratamentul intensiv al celulitei fibroase, noduroase, edematoase.
  • Eliminarea vergeturilor.
  • Drenaj limfatic, detoxifierea pielii.
  • Imbunatatirea circulatiei sangelui in tesuturile pielii.
  • Reducerea tesutului de celule grase, slabire localizata.
  • Restabilirea elasticitatii si fermitati pielii.
  • Imbunatatirea aspectului pielii.
  • Remodelarea corporala.

Acestea sunt doar cateva avantaje de care te vei bucura din plin daca alegi sa incepi tratamentul despre care toata lumea vorbeste. La salonul Kontur din Bucuresti, sector 3, ai parte de Eximia HR77 Platinum Anniversary, un concept tehnologic care contine toate secretele pentru a obtine idealuri de frumusete, un sistem unic care ofera solutii diferite pentru fiecare tip de imperfectiune estetica a corpului. Revolutioneaza tehnicile de slabire profesionala non-invazive si incorporeaza terapii de ultima generatie in estetica faciala.

Dupa prima sedinta, toate prietenele te vor intreba unde iti faci tratamentele si cu ce alte proceduri te mai rasfeti. Povesteste-le si lor despre Eximia si arata-le rezultatele tale! Cu siguranta isi vor dori sa testeze pe propria piele beneficiile extraordinare ale acestui tratament.

Cat de des este indicat sa faci acest tratament?

Pentru un tratament eficient, numarul minim de sedinte necesar este de 3 pe saptamana, iar pentru mentinerea rezultatelor este suficienta o sedinta pe saptamana. Este important sa stii ca rezultatele cele mai rapide si cele mai eficiente se obtin cu introducerea in protocol a minimum o sedinta de impachetari pe saptamana.

Exista contraindicatii?

Ca in cazul oricarui tratament, si la Eximia exista cateva contraindicatii. Inainte de a testa procedura, consulta specialistii si asigura-te ca nu suferi de tensiune joasa, rani deschise, probleme circulatorii grave, tromboembolism, tumori, anxietate, claustrofobie, cancer. De asemenea, tratamentul nu este indicat in sarcina si alaptare.

Asadar, dupa ce ti-ai luat toate masurile de precautie si esti convinsa ca poti lua parte la sedintele care au schimbat pentru totdeauna lumea infrumusetarii si a tratamentelor corporale de top, nu iti mai ramane decat sa te bucuri de un rasfat total, in care ai grija de pielea ta. Pas cu pas, vei fi tot mai aproape de silueta de vis pe care ti-o doresti!

>