Breaking news

UEFA a dat explicații privind motivul întârzierii finalei Ligii Campionilor, dintre Real Madrid şi Liverpool

UEFA  susține că finala Ligii Campionilor a fost întârziată din cauza unor mii de suporteri ai echipei Liverpool care au blocat turnicheţii de acces pe Stade de France cu bilete pe care le-au cumpărat dar care s-au dovedit a fi false.

Finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid şi Liverpool a întârziat 35 de minute din cauza blocajelor de la aparatele de validare a biletelor care a creat aglomeraţie la intrarea pe stadion, pentru a permite accesul celor care aveau bilete autentice.

UEFA este solidară cu cei afectaţi de evenimente şi va continua să analizeze urgent aceste aspecte împreună cu poliţia şi cu autorităţile franceze, precum şi cu Federaţia Franceză de Fotbal“, a precizat UEFA.

Poliţia a fost obligată să intervină cu gaze lacrimogene după ce mulţi suporteri au forţat filtrele de control din jurul stadionului.

Real Madrid a cucerit trofeul Ligii Campionilor la fotbal după ce a învins-o pe Liverpool cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de brazilianul Vinicius Junior  în minutul 59.

Real Madrid şi-a trecut în palmares al 14-lea său trofeu al Ligii Campionilor la fotbal.

>