Breaking news

Udrea huiduită la Vulcan unde a inaugurat o telegondolă portocoalie

Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului, prezentă ieri la Vulcan pentru inaugurarea telegondolei  a fost luată la rost de către o femeie care i-a cerul ministrului să nu îi mai taie din pensie.

elena.udreaUdrea a inaugurat ieri cu fast prima telegondolă portocalie din Vulcan. Autoritățile locale au vopsit în portocaliu atât cabina telegondolei cât și scaunele din zona construcției. După ce a fost luată la orst de o pensionară care i-a reproșat Elenei Udrea că i-a tăiat pensia, ministrul a rămas blocat în telegondolă aproape o oră. Telegondola s-a blocat datorită numărului mare de persoane prezent într-un modul. După intervenția personalului tehnic, s-a remediat problema în aproximativ o oră.

În 2009 şi 2010 s-a realizat prima etapă a proiectului care a constat în construirea telegondolei între cotele 770-1310 m în Pasul Vulcan, amenajarea pârtiei de schi, amenajarea drumului de acces la staţiile superioară şi inferioară ale telegondolei şi a unei parcări, realizarea instalaţiei electrice pentru telegondolă.Întraga investiție a primei telegondole în Vulcan se ridică la 10 milioane euro și a fost cofinanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Consiliul Local Vulcan în cadrul unui amplu proiect inclus în Programul Schi în România.

telegondola.portocalie

>