Breaking news

Udrea, 2 miliarde de lei subvenții de la stat pentru terenul lui Băsescu de la Nana

loading...

Elena Udrea a încasat în 2014, de la statul român, subvenții de două miliarde de lei veci, pentru că îi lucrează moșia de la Nana a lui Traian Băsescu.

elena udrea - teren nanaBlonda de la Cotroceni face afaceri în continuare cu fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Ca banii să rămână în familie, după ce Ioana Băsescu a luat milionul de euro de la CEC Bank ca să cumpere aproape 300 de hectare de teren la Nana, Băsescu i-a dat moșia pe mâna lui Udrea.

Șefa PMP, lucrează terenul lui Băsescu, prin intermediul firmei Agro Green Nana. Astfel că Udrea a primit inclusiv subvenţii de la stat, de aproape 90.000 de lei.

Elene Udrea a primit şi subvenţii de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură pentru terenul lucrat în 2014, un avans în valoare de aproape 90.000 de lei.

„Valoarea autorizată şi plătită efectiv beneficiarului Agro Green Nana SRL a fost de 88.374,59 de lei (n. r. – aproximativ 20.000 de euro), reprezentând avansul aferent schemei unice de plată pe suprafaţă (SAPS) – campania 2014. Urmează ca în perioada următoare să fie autorizată la plată şi diferenţa SAPS”, a precizat directorul general al APIA, Mihail Spătărelu-Puţintei.

Firma lui Udrea a cultivat pe terenul lui Băsescu, de aproximativ 290 de hectare, orz şi grâu. APIA mai trebuie să-i să-i mai dea lui Udrea aproximativ 112.400 lei.

loading...