Breaking news

UCMS by AROBS anunță succesul digitalizării interne a procesului de semnare electronică

UCMS by AROBS, una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizării, cu o experiență de peste 26 de ani pe piața din România, anunță că, la începutul acestui an, a finalizat cu succes o altă etapă din procesul de digitalizare internă și, anume, integrarea semnăturii electronice în procesele de zi cu zi. Astfel, semnarea documentelor, care în trecut se realiza în câteva zile, a ajuns să dureze doar două ore.  

Pentru IMM-urile cu aproximativ 250 de angajați, UCMS by AROBS estimează o reducere a timpului alocat semnării documentelor de HR cu peste 100 de ore pe an. Pentru companiile mici, cu aproximativ 50 de angajați, se estimează o reducere a timpului alocat semnării documentelor cu zeci de ore.

Digitalizarea rămâne un subiect important pentru majoritatea industriilor. Pentru a fi un exemplu pentru clienții noștri, dar și pentru a ne facilita munca, dorim să comunicăm rezultatul pozitiv în urma utilizării semnăturii electronice în compania noastră. Folosim în activitatea de zi cu zi produsele noastre True HR și dp-Payroll, avem un CRM pe zona de sales și avem diferite instrumente care au rolul de a digitaliza departamentele de development și suport. Recent, am finalizat un proces de semnare a actelor adiționale privind evaluările legat de performanțele anului 2022. Acest proces începe de la mine, în calitate de administrator, și ajunge până la fiecare dintre cele aproximativ 70 de persoane din firmă, în mai puțin de două ore. În mod normal, un astfel de proces ar fi durat de la câteva zile până la câteva săptămâni, mai ales că unii dintre colegii noștri se află în alte localități, deoarece noi lucrăm în format hibrid și avem colegi în 10 orașe din țară”, a spus Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS.

Datorită eficientizării procesului de semnare și gestionare a documentelor, UCMS by AROBS își va concentra resursele în următoarea perioadă pentru a integra funcționalitatea de semnătură electronică în companiile din grupul AROBS.

Cel mai important rol al digitalizării este cel de a eficientiza activitatea companiei și de a ne ajuta să economisim timp; timpul este cea mai importantă resursă pe care o avem. Soluțiile software de digitalizare, precum cele oferite de UCMS by AROBS, și-au dovedit eficiența în toți acești ani, iar cu trecerea timpului devin nu doar folositoare, cât și obligatoriu de folosit. Din acest motiv integrarea funcționalității de semnare electronică în toate companiile din  AROBS este un pas natural în procesul de digitalizarea al AROBS Grup”, a declarat Voicu Oprean, fondator și CEO AROBS Transilvania Software.

Aplicația True Semnătură Electronică permite colaborarea cu diferiți furnizori de încredere, avizați pentru emiterea de certificate digitale pentru semnătura electronică, fiind în acest moment integrată cu majoritatea furnizorilor de servicii de certificare pentru semnătura electronică de pe piața locală.

UCMS by AROBS este dezvoltatorul celor două de soluții software, True HR și dp-Payroll, și își dezvoltă activitatea pe cinci verticale principale de business: Producție & Automotive, BPO, banking, retail și IT, urmând să își dezvolte funcționalitățile în această direcție.

Despre UCMS by AROBS

UCMS by AROBS este una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizării, cu o experiență de peste 26 de ani pe piața din România.

Peste 1.500 de clienți și parteneri folosesc cele două soluții software dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll, atât direct, cât și prin intermediul partenerilor. Soluțiile UCMS by AROBS sunt menite să eficientizeze munca departamentelor HR și financiar la nivelul întregii companii, din industrii precum: banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții.

Printre principalii clienți ai companiei se numără: Brico Depot, BIG4, Mediafax, Siemens, Leroy Merlin, Romstal, CORA, JYSK, Volvo, Medicover & Synevo, Apex Team International, Intesa Sanpaolo Bank și mulți alții.

Din 2019, UCMS a intrat în portofoliul AROBS Transilvania Software, o companie cu capital românesc, specializată pe soluții IT încă din 1998. Cu timpul, AROBS Transilvania Software și-a extins activitatea în țări precum USA, Olanda, Belgia, Anglia, Germania, Polonia, Ungaria, Indonezia și Republica Moldova, având peste 1000 de angajați și colaboratori.

>