Breaking news

TVR, transmisiuni maraton de la Europenele de Gimnastică de la Cluj Napoca

loading...

Televiziunea Română va realiza peste 3000 de minute de transmisii live din Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca de la Europenele de Gimnastică Artistică.

europene gimnastica cluj napocaTVR, televiziunea oficială care va realiza transmisia Campionatului European de la Cluj Napoca, va avea o echipă formată din peste 100 de oameni.

TVR va oferi telespectatorilor 50 de ore de transmisie de la Europenele de gimnastică, plus Matinalul care se va transmite live, tot de la Cluj. Vor fi, în total, 23 de camere de luat vederi. Campionatul European de Gimnastică de la Cluj-Napoca se desfăşoară în perioada 19-23 aprilie şi va fi transmis în direct în 19 ţări.

Pentru prima dată în istoria Europenelor de Gimnastică, TVR va difuza, în direct, atât concursul propriu-zis, cât şi antrenamentele oficiale şi calificările competiţiei. Astfel, începând din 17 aprilie, iubitorii sportului vor avea parte de 3.000 de minute dedicate gimnasticii – sportul olimpic favorit al românilor*.

Timp de o săptămână, în fiecare zi, pe canalele TVR vor fi difuzate, în medie, câte şapte ore de emisie de la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin – ediţia 2017: transmisiuni de la antrenamente şi concurs, emisiuni speciale, dezbateri şi analize din studioul amenajat la etajul 3 al Sălii Polivalente din Cluj, interviuri, imagini din locaţiile amplasate în diverse puncte ale sălii, zona mixtă, VIP, zona sportivilor, fan zone, din oraş etc.

Pe tot parcursul Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Monica Roşu, campioană olimpică şi prezentatoare a Ştirilor sportive de la TVR 2, va fi cea care va intervieva diferite oficialităţi şi personalităţi ale sportului românesc, în vreme ce jurnalista Monica Bucur va lua declaraţii sportivilor şi antrenorilor din sală.

La microfonul de comentator, pentru întrecerile băieţilor, Alina Alexoi îl va avea alături pe Alin Jivan – vicecampion european în 2006, la sărituri şi cu echipa, medaliat cu bronz la sărituri la Mondialele din 2005 , iar compeţitia feminină o va comenta împreună cu Mariana Bitang şi Monica Roşu.

Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin 19-23 aprilie vor fi transmise, în exclusivitate, de Televiziunea Română, pe posturile TVR 2 şi TVR HD. Pe TVR 1, compeţia va fi transmisă în regim de breaking news.

La competiţia jubiliară de la Cluj, sunt înscrişi 274 de sportivi din 37 de ţări, iar TVR este Official Broadcaster al evenimentului, pe care îl va transmite, în direct şi în exclusivitate, în România.

loading...