Breaking news

TVR și Digi 24 îl dau câștigător pe Iohannis. TVR, Antena 3 și România TV pe Ponta

Potrivit rezultatelor exit-poll-urilor realizate de patru televiziuni de știri din România, scorul este extrem de strâns între Victor Ponta și Klaus Iohannis. TVR și Digi 24 îl dau învingător pe Iohannis iar Antena 3 și România TV îl indică drept câștigător pe Ponta.

ponta - iohannis - romaniaRezultat bombă în turul doi al alegerilor prezidențiale din România. Trei exit-poll-uri prezentate de 3 televiziuni îl dau învingător pe Ponta, iar una singură pe Iohannis.

Potrivit rezultatului sondajului de opinie realizat la ieșirea de la urne, la ora 19.00, de către IRES și prezentat de Digi 24, Klaus Iohannis are 50,9% din voturi iar Victor Ponta 49,10%.

Sondajul SOCIOPOL, prezentat de Antena 3, indică faptul că la ora 19,00, Victor Ponta avea 50,9% din voturi iar Klaus Iohannis 49,10%. Adică invers decât sondajul IRES.

Numai că sondajul SOCIOPOL include estimări inclusiv din Diaspora.

România TV a prezentat un exit-poll realizat de CSCI la ora 19.00, care indică faptul că Ponta are 50,72%, iar Iohannis 49,28%.

TVR a prezentat un exit-poll realizat de CURS și Avangarde care îl dă câștigător pe Klaus Iohannis cu 51,50% din voturi, iar Ponta 48,5%.

În România votul a fost încheiat la ora 21.00. Însă în mai multe țări din Diaspora, din cauza diferenței de fus orar, procesul de vot mai continuă și după această oră.