Breaking news

TVR şi bisericile, împreună în campania ÎNVINGE APELE !

Televiziunea Română împreună cu Biserica Ortodoxă Română se implică în campania de ajutorare a sinistraților din Moldova.

TVRInundațiile catastrofale din ultimele săptămâni ce au distrus casele și bunurile românilor din Moldova, au determinat Televiziunea Română ca împreună cu bisericile din România să demareze campania de strângere de fonduri care să vină în ajutorul celor năpăstuiți de soartă. Aproape 100 de case distruse, 5000 de hectare de teren devastate de ape. Şi cel mai mare tribut: vieţi curmate.

Poveştile dramatice din Moldova  sensibilizează întreaga Românie. TVR  şi Bisericile Moldovei oferă tuturor posibilitatea să  faca ceva pentru oamenii care suferă.

Urmăreşte în fiecare zi pe toate canalele Televiziunii naţionale imaginile din campania ÎNVINGE APELE!  TVR difuzează  zilnic câte un caz cu oameni cărora  apa le-a luat totul. Pe ecran vor fi afişate conturile deschise la CEC-Bank Iaşi  de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei şi de Episcopia Romano Catolică de Iaşi.

RO 53  CECE  IS  01 B8 USD 07 39 466      -CONT IN USD ,deschis la CEC BANK Iasi

RO 62  CECE  IS 01  C1 EUR 07 39 468      -CONT IN EURO,deschis la CEC BANK Iaşi

RO 26  CECE  IS  01  30 RON 06 94 905      -CONT IN LEI,deschis la CEC BANK Iaşi

Conturile  sunt disponibile şi pe siteul www.tvr.ro

De asemenea, în data de 23 iulie, TVR 1 va difuza o ediţie specială a emisunii O dată-n viaţă, prezentată de Iuliana Tudor. Trei cazuri de familii lovite de viitură vor fi ajutate de vedete .