Breaking news

TVR, lider de audienţă la debutul CM de Fotbal FIFA Qatar 2022

Cel mai important eveniment sportiv al anului – Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Qatar 2022 a poziţionat TVR 1 în topul audienţelor atât pe durata transmisiei ceremoniei de deschidere, cât şi la meciul disputat între Qatar şi Ecuador.

Deschiderea oficială şi comentariile din studio care au prefaţat transmisiunea în direct a ceremoniei au adus TVR 1 pe primul loc, atingând audienţe de  3,3% RTG/9,9% Share, pe targetul Urban 18+.

Meciul de debut al Cupei Mondiale a fost urmărit în prima repriză de aproape 1 milion de telespectatori. Astfel, TVR 1 a ocupat locul 1 atât pe targetul Naţional 18+ (RTG 6,3%/Share14,4%), cât şi la nivel Urban 18+  (RTG 7,2%/Share17,9%).

Minutul de aur a fost înregistrat la ora 18.34, când, la nivel Naţional, peste 1 milion de telespectatori au urmărit TVR 1.

Repriza a doua a meciului a plasat TVR 1 pe locul 2 pe toate segmentele de public, iar întreaga zi de duminică a poziţionat TVR pe locul 3 în topul grupurilor de televiziuni.

Televiziunea Română transmite în direct şi în exclusivitate până pe 18 decembrie, la TVR 1 şi TVR 2, cea mai iubită întrecere sportivă a planetei – CM FIFA Qatar 2022.

Cel mai bun meci al zilei va putea fi urmărit, în reluare, la TVR INFO, de la ora 23.15.

Meciurile de fotbal pot fi vizionate în direct şi în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe ecranele amplasate în apropierea scenei din cadrul Târgului de Crăciun.

Programul transmisiilor de la CM Qatar 2022, faza grupelor, poate fi consultat aici: http://www.tvr.ro/la-tvr-incepe-cupa-mondiala-de-fotbal-fifa-qatar-2022_38234.html#view

Informaţii în timp real, dar şi programul actualizat al evenimentului se regăsesc pe site-ul www.sport.tvr.ro.

>