Breaking news

TVR INFO va dona la începutul anului şcolar 5000 de cărţi strânse în campanie

Aproximativ 5000 de volume au fost adunate prin campania TVR INFO „Faci bine cu o carte”, desfăşurată în luna mai şi încheiată la începutul acestei luni. Ele îşi vor găsi destinatarii în septembrie, la începutul anului şcolar.

Devenită un proiect special al Televiziunii de ştiri a românilor, campania „Faci bine cu o carte” a fost primită cu mult entuziasm de prietenii TVR INFO, care au susţinut-o prin LIKE-uri acordate paginii de Facebook a postului – facebook.com/tvrinfo. Fiecare LIKE s-a transformat într-o carte, care va ajunge, în toamnă, la cititorul său.

După încheierea campaniei, cărţile adunate au fost sortate şi împărţite pe categorii, astfel ca ele să-şi găsească cei mai potriviţi cititori. TVR INFO mai aşteaptă, până la începutul lunii septembrie, sugestiile telespectatorilor săi cu privire la destinatarii pachetelor cu cărţi, aşa încât la începerea noului an şcolar ele să plece spre şcolile, bibliotecile, liceele sau centrele culturale propuse.

Printre cei care au răspuns invitaţiei de a face donaţii se numără jurnalişti TVR – Malvina Cervenschi, Moise Guran, Raluca Belciu, Alina Stancu, Corina Dănilă, Cristina Cioran, Laura Nureldin, Oana Codrea, Ligia Munteanu, Cătălin Prisacariu, Eugen Rusu, Camelia Văcaru, Marius Constantinescu, Mihai Pilescu, Florian Petrică, Teodora Drăgoi, Ruxandra Bădescu –, dar şi edituri precum RAO sau Capitel, redacţia Europa FM, echipa ziare.com, Fundaţia Română a Inimii, echipa avocatnet.ro, precum şi mulţi telespectatori TVR INFO, sensibilizaţi de această iniţiativă. Un gest deosebit a fost cel al scriitorului Norman Manea, care a donat întreaga sa colecţie de cărţi pentru campania „Faci bine cu o carte”.

Mai multe detalii despre campania „Faci bine cu o carte” se găsesc pe www.facebook.com/tvrinfo

>