Breaking news

TVR face colecție de vedete în grila de toamnă

loading...

Andreea Marin, Ramona Bădescu, Andreea Mantea și Cristina Țopescu, revin la TVR, ca să ridice audiența televiziunii naționale, însă contra unui onorariu consistent de mii de euro lunar.

andreea marin - mantea - topescu si badescuDeși show-ul de lansare al grilelor TVR a fost un eșec usturător pentru televiziunea publică, conducerea continuă să racoleze vedete care au rămas fără contracte la alte televiziuni.

După sosirea în barca TVR, a Andreei Marin și a Ramonei Bădescu, urmează să urce în barcă și Cristina Țopescu și Andreea Mantea.

Niciuna dintre cele patru vedete tv feminine, nu au venit pe doi le la TVR.

Andreea Marin ne anunță deja că din octombrie ”Prețuiește viața” la TVR, pe mii de euro lunar, că deh e ditamai vedeta tv, proaspăt divorțată și pregătită de rating-uri similare cu cele de la Surprize – Surprize.

Ramona Bădescu părăsește pentru o perioadă Italia ca să facă ”Duminica în familie” la TVR , în locul Răduleascăi. Bineînțeles nu pe lei ci pe mii de euro.

Cristina Țopescu revine în ograda TVR, după o perioadă de pauză de 22 de ani, timp în care a prezentat știri la Prima TV. Acum că s-a apucat de politică mai are loc doar la TVR, unde va realiza o emisiune, nu se știe încă ce, dar tot cu un buget consistent, ca să adune fata lu tata bănuți pentru campania electroala pentru europarlamentarele din 2014.

Andreea Mantea revine și ea la TVR, după oi pauză de câțiva ani, ca să facă o emisiune contra a 5000 de euro pe lună. Și asta după ce a fost concediată de Kanal D și grație pilelor pe care le are tata socru.

Inflația de vedete la TVR în ultimele luni pare puțin ciudată dacă luăm în calcul faptul că televiziunea națională este încă sufocată de datorii și este la un pas de insolvență.

Și lista de racolat vedete, refuzate de alte televiziuni, mai mult sau mai puțin celebre și care să facă rating, continuă la TVR. Întrucât principalul criteriu nu este audiența ci pilo-dependența.

loading...