Breaking news

TVR dă start vot pentru Eurovision 2022. Fanii își votează online favoriții

Urmează câteva zile pline de emoții pentru concurenții Selecției Naționale: astăzi se deschide sesiunea de vot pentru fani, mâine aflăm aleșii lor și pe cei ai juriului pentru show-ul semifinalei, pentru ca după spectacolul Eurovision România de sâmbătă, 12 februarie, să rămână în concurs pentru marea finală doar zece piese.

Premieră: fanii își votează online favoriții

În această seară, la ora 20.00, dăm start sesiunii de vot pentru fanii Eurovision România. În premieră la Selecția Națională, publicul își poate vota piesele preferate pe pagina oficială de Facebook Eurovision România, începând din această seară, de la ora 20,00, până joi, la aceeași oră. Timp de 24 de ore, fanii pot alege dintre piesele semifinaliste, disponibile pe canalul de Youtube al TVR, pe pagina de Facebook Eurovision România și pe siteul eurovision.tvr.ro, iar la final, primele  cinci vor intra în show-ul semifinalei, alături de cele 15 alese de juriu.

Însă nu doar concurenţii au emoţii, ci şi fanii, pentru că 50 dintre votanţi vor fi premiați de unul dintre sponsorii ediției din acest an (regulamentul este disponibil aici: shorturl.at/doNT7).

Mâine, 10 februarie, aflăm numele celor 20 de melodii care intră în show-ul semifinalei

După închiderea sesiunii de vot, joi seara, la Telejurnalul de la ora 20.00, organizatorii vor dezvălui, în direct, lista concurenților care vor urca pe scenă sâmbătă, în primul show al Selecției Naționale. Cele mai votate cinci piese în clasamentul fanilor, alături de 15 melodii alese de juriul de specialiști, intră în line-up-ul evenimentului.

Semifinala Selecției Naționale se încheie pe 12 februarie, cu un show transmis în direct la TVR 1, TVR Internaţional, TVR Moldova şi pe TVR+, de la ora 21.00. Anca Mazilu și Bogdan Stănescu vor fi gazdele show-ului, iar Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Esc 2017, va fi alături de concurenți și va transmite emoțiile din Camera Verde.

Toate informaţiile privind organizarea concursului sunt prezentate în Regulamentul Selecţiei Naţionale, disponibil pe site-ul oficial eurovision.tvr.ro.

>