Breaking news

TVR Cultural și-a lansat un canal propriu pe Trilulilu

TVR Cultural este primul post de televiziune din România dedicat valorilor autentice care se apropie de publicul său prin intermediul unui canal pe cel mai popular site de videosharing din ţară – trilulilu.ro.

TVR_CulturalLa adresa http://www.trilulilu.ro/tvr-cultural vor fi încărcate periodic documentare TVR Cultural, interviuri cu personalităţi remarcabile şi clipuri special filmate pentru prietenii canalului TVR Cultural de pe Trilulilu.

Prin noul canal de pe Trilulilu.ro încercăm să le arătăm celor care preţuiesc adevăratele valori că TVR Cultural este locul unde se pot regăsi în ceea ce văd, aud şi simt. Documentarele şi interviurile de pe acest canal au rolul de a redeschide apetitul oamenilor pentru ceea ce contează cu adevărat în materie de cultură. Vrem să le arătăm telespectatorilor, concret, ce ratează dacă nu se uită la TVR Cultural. Am ales o modalitate transparentă de a ne apropia de cei asemeni nouă, asemeni TVR Cultural.”, a declarat Toader Păun, e-Marketing Manager TVR.

În prima săptămână de viaţă a canalului, vizitatorii www.trilulilu.ro/tvr-cultural vor putea (re)vedea prima parte dintr-o serie de documentare despre Muntii Apuseni. Filmul, produs de TVR Cultural şi realizat de Cristina Oancea, a obţinut premiul „Simpatia Publicului” la Festivalul Internaţional de Film Documentar CRONOGRAF de la Chişinău. Tot pe canalul TVR Cultural de pe Trilulilu.ro poate fi urmărit integral şi cel mai amplu interviu acordat de soprana Angela Gheorghiu unui post de televiziune din România. Acesta a fost realizat de Marius Constantinescu şi a fost difuzat prima dată la TVR Cultural în emisiunea ,,Profil, poveste, personaj”.

Lansarea www.trilulilu.ro/tvr-cultural face parte din noua strategie de comunicare online a postului, care-şi propune să aducă un conţinut video de calitate pentru publicul TVR Cultural acolo unde acesta alege să-şi petreacă timpul liber.

“Colaborarea pe care o avem cu TVR1 prin intermediul canalului “ÎnTrecerea Anilor” s-a dovedit a fi un succes, astfel încât colaborarea cu TVR Cultural e un pas firesc pentru ambele părţi. Internetul este o fortă care nu poate fi ocolită, iar Trilulilu are deschidere spre o audienţă pe care televiziunile o ating mai greu. Suntem convinşi că utilizatorii noştri vor urmări cu interes documentarele şi interviurile TVR Cultural. Ca şi bonus pentru comunitate, aceasta se va bucura şi de clipuri special filmate pentru prietenii canalului TVR Cultural de pe Trilulilu”, a declarat Sergiu Biriş, Director General Trilulilu.