Breaking news

TVR a pierdut sponsorii pentru reprezentantul României la Eurovision 2011

Echipa TVR care se ocupă de Eurovision România a rămas fără sponsori după ce în presă a apărut un filmuleț deocheat cu solistul David Bryan.

hotelfmPe 14 februarie într-un ziar de scandal au fost publicate fotografii și un filmuleț cu David Bryan , solistul trupei Hotel FM. În filmulețul cu pricina David apare masturbându-se la web și mai apoi cum întreține relații sexuale cu iubita lui.

În urma acestui scandal, sponsorii s-au retras. Anunțul a fost făcut de Marina Almășan Socaciu, sâmbătă în cadrul emisiunii ”Ne vedem la TVR”. Marina Almășan a mai declarat că după izbucnirea scandalului în presa din România, David Bryan a fost afectat atât de mult încât nu a mai putut să se concentreze la repetiții. Colegii de trupă îi sunt alături și îl ajută să treacă peste acest moment.

Avocatul Arin Avramescu, cel care îl reprezintă pe David Bryan a declarat în cadrul emisiunii că va acționa în instanță ziarul Cancan pentru că a publicat filmulețul cu solistul Trupei Hotel Fm și că va cere daune morale.

Piesa ”Change” interpretată de Trupa Hotel FM a câștigat Finala Națională Eurovision 2011 desfășurată în noaptea de revelion la TVR 1 și va reprezenta România în luna  mai la Dusseldorf  în semifinala internațională Eurovision.