Breaking news

TVR a început la Braşov, montarea scenei pentru Cerbul de Aur 2019

Pregătirile pentru Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2019, au intrat în linie dreaptă. Televiziunea Română a început amenajarea scenei în Piaţa Sfatului din Braşov.

Spre nemulţumirea localnicilor şi turiştilor, Piaţa Sfatului din Braşov a fost închisă încă de luni, 12 august. Primele echipamente au ajuns deja la Braşov.

Raul Bercheş, corespondentul exclusivNEWS.ro la Braşov, a fotografiat echipa TVR în plin proces de montare a scenei Cerbului de Aur din Braşov.

Piaţa Sfatului din Braşov este ocupată de echipamentele tehnice necesare montării scenei Cerbului plus, toate schelele pentru montarea celor aproximativ 5000 de scaune pentru spectatorii care vor veni în cele patru zile de festival.

Scena Cerbului de Aur va fi impresionantă

Scena de 800 m2, cu 400 m2 ecrane de LED – echivalentul a 1.000 de televizoare! – şi cu peste 50.000 de piese demontabile de scenotehnică, se poate transforma rapid pentru a fi în ton cu show-ul fiecărui artist în parte.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Emeli Sandé, Ronan Keating, Ştefan Bănică jr şi Irina Rimes.

Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Eda Marcus şi Elvin Dandel au fost aleşi de TVR să prezinte Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2019 de la Braşov.

Loredana, Vasile Şirli – românul care a compus timp de 28 de ani muzica originală pentru Disneyland Paris, celebrul Ricky Dandel, artista belgiano-franceză Victor Laszlo şi cantautorul italian Erminio Sinni sunt membrii juriului care va decide câştigătorii Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2019.

>