Breaking news

TVR a cheltuit 24.000 de euro pe un sondaj pentru redenumirea TVR 1 și TVR 2

Uite pe ce cheltuie Stelian Tănase, banii Televiziunii Române. Înglobată în datorii și la un pas de insolvență TVR a cheltuit 24.000 de euro pe un sondaj de opinie care să arate dacă este cazul să redenumească TVR 1 și TVR 2.

tvr 1 - tvr 2Noaptea minții la TVR, cu Stelian Tănase, se prelungește. După duma cu transformarea TVR 1 în canal de știri, acum Stelian Tănase, vrea să schimbe și numele TVR 1 și TVR 2.

Ca și când problema TVR era fix numele celor două canale, Tănase vrea să le rebrănduiască. Astfel TVR 1 se va numi TVR, iar TVR 2 – TVR Plus. Plus la ce????

Cineva a făcut o observaţie foarte bună. S-ar putea înţelege (din actuala denumire, n.r.) că al doilea canal este secundar, mai puţin important. Şi atunci vrem să le dăm nişte nume uşor identificabile, dar nu suntem în faza de nume precise. Eu optez în cazul TVR 1 pentru TVR, dar este părerea mea. În cazul TVR 2 au fost făcute mai multe propuneri: Super TVR, Extra TVR, Plus TVR. Dar nu am luat nicio decizie”, a spus Stelian Tănase.

Nu ar fi prima încercare de rebranding a principalului canal al Televiziunii Române. În anul 2003, TVR 1 a fost rebrănduit de directorul de atunci, Valentin Nicolau, în România 1. Pentru că noul nume nu a prins la public, în 2005 s-a revenit la numele de TVR 1.

Problema la TVR 1 și TVR 2 nu este numele celor două canale de televiziune, ci programele difuzate de acestea. În loc să schimbe conținutul programului difuzat pe cele două canale, Stelian Tănase recurge la cea mai proastă și ineficientă metodă: zugrăvește gardul și în coteț stă leopardul.

>