Breaking news

TVR 3 a dat-o pe etnobotanice. Un prezentator mângâie oaia în direct – VIDEO

TVR 3 s-a relansat de Moș Nicolae cu etnobotanistul Cristian Nițulescu care a apărut în direct cu Pufulica, o oaie de pluș, spunând că o mângâie pe cap când este nervos.

cristian nitulescu - tvr 3Televiziunea Română își bate joc de banii românilor, făcând rebrănduire de canale cu toți expirații care apar în direct, fie beți fie drogați cu etnobotanice.

De Moș Nicolae, TVR 3, s-a rebrănduit, schimbându-și culorile graficii din violet în verde. Startul rebrănduirii l-a dat Cristian Niţulescu, realizatorul tv  a apărut în direct cu o oaie de pluș, botezată Pufulica, pe care spune că o mângâie când este nervos.

Bună ziua. Faceți cunoștință cu Pufulica. Ea este oaia noastră a redacției și de fiecare dată când avem probleme, sau ne enervăm, o mângâiem pe cap ca să ne calmăm. Acum sunteți martori la o transformare. TVR 3 se transformă. TVR 3, canal al Televiziunii Publice devine verde, un vede pe care l-aș asocia cu celebre versuri: verde crud, verde crud, mugur alb și roz și pur. Asta ne dorim, să vă oferim dumneavoastră celor care ne urmăriți. Un canal proaspăt. El se transformă la nivel de culoare și vă propune câteva linii tematice, destinate Românei tihnite, comunităților mici și mijlocii. Șiii aaaa da, am uitat, La Mulți ani Nicolete și Nicolai, inclusiv celor pe care nu am apucat să le dau telefon astăzi, cunoștințe prieteni și așa mai departe. Și La Mulți Ani TVR 3 de Moș Nicolae, cu Pufulția, ea e Pufulița, o iubim cu toții, și reprezintă simbolul României tihnite”, așa și-a început Cristian Niţulescu, emisiunea ce găzduia relansarea TVR 3.

Lansarea noii identităţi a TVR 3 a fost marcată printr-o emisiune multiplex, în direct, difuzată vineri, de la ora 16.00, în care telespectatorii erau îndemnaţi: Apasă pe verde!.

Nu putem să nu ne întrebăm cine l-a parașutat pe acest domn care nu are nicio treabă cu televiziunea. Cum este posibil să pui pe sticlă în direct un astfel de specimen, pe bani publici, care apare cu o oaie în brațe și să spună astfel de inepții. Cu astfel de realizatori v nu este de mirare că la TVR se uită doar regia de emisie.

Urmăriți aici prestația lamentabilă a realizatorului TVR, plătit din bani publici, adunați de la contribuabili.