Breaking news

TVR 2 transmite confruntarea României cu Israel din Cupa Davis

România joacă în direct la TVR 2, barajul cu Israel din Cupa Davis. Începând de vineri, TVR 2 transmite în direct partidele de tenis disputate în Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu.

davis rom- isrCăpitanul-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a anunţat oficial jucătorii care vor reprezenta România în întâlnirea cu Israel.

Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea vor face parte din echipa de Cupă Davis a României.

Echipa Israelului va fi formată din jucătoii Dudi Sela, Bar Tzuf Botzer, Edan Leshem, Jonathan Erlich, conduşi de pe bancă de căpitanul Eyal Ran.

În perioada 6-8 martie, TVR 2 şi TVR HD vor transmite în direct de la Sibiu întâlnirea dintre echipele masculine România – Israel din cadrul Cupei Davis, contând pentru turul 1 al grupei I valorice a zonei Europa-Africa.

Peste 14 ore de transmisiuni, pe parcursul a trei zile, vor conecta iubitorii de tenis cu Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu

Competiţia, la care invitat de onoare este preşedintele României, Klaus Iohannis, se va desfăşura în Sala Sporturilor Transilvania, pe zgură.

În faza următoare a Cupei Davis, România va întâlni Slovacia sau Slovenia, în funcţie de rezultatele celor două confruntări.

Telespectatorii Televiziunii Române pot urmări partidele în direct după următorul program:

    • Vineri, 6 martie, de la ora 12.40 –  două partide de simplu
    • Sâmbătă, 7 martie, de la ora 15.00 – partida de dublu
    • Duminică, 8 martie, de la ora 13.00 – două partide de simplu

Comentariul va fi asigurat de Daniel Chican şi Cristian Mîndru.

Toate aceste meciuri pot fi urmărite (doar de pe teritoriul României) şi pe portalul video al Televiziunii Române – TVR+ în secţiunea „Live”.