Breaking news

TVR 2 difuzează în fiecare sâmbătă emisiunea “Salutări din Sud”

Noua emisiune “Salutări din Sud”, debutează în 12 iulie, de la ora 15.30, pe TVR 2 cu ediția “Salonic, inima Macedoniei”.

salutari din sud - tvr 2Pentru că este vară şi suntem în perioada concediilor, TVR 2 a pregătit un program săptămânal de călătorii care să vă ajute să vă faceţi cele mai bune planuri de vacanţă.

Din 12 iulie, în fiecare sâmbătă, la TVR 2, de la ora 15.30, emisiunea „Salutări din sud” vă aduce o serie de 12 episoade de călătorie dedicate Greciei şi Italiei, cu cele mai interesante informaţii despre frumuseţile turistice de neratat din aceste două ţări. Emisiunea este difuzată în simulcast şi pe TVR HD.

Ghid al acestui periplu printre cele mai atractive destinaţii turistice este Olga Bălan, ea însăşi o bună cunoscătoare a acestor locuri. Alături de Olga, telespectatorii vor porni într-o incursiune săptămânală pentru a descoperi locurile, tradiţiile, muzica, gastronomia şi civilizaţia grecilor şi a italienilor de care noi, românii, suntem legaţi prin istorie şi cultură.

Olga Bălan ne va prezenta muzee, situri arheologice, monumente de arhitecură şi istorice, dansuri tradiţionale, reţete culinare, interviuri cu personalităţi şi artişti ai locului.

Primul episod al emisiunii “Salutări din sud” este programat sâmbătă, 12 iulie, de la ora 15.30 şi este dedicat oraşului „Salonic, inima Macedoniei”.

>