Breaking news

TVR 2 difuzează din septembrie, sezonul XII al serialului CSI: Crime şi investigaţii

loading...

Din 1 septembrie, de luni până vineri, de la ora 23.00, la TVR 2, începe difuzarea sezonului XII al celebrului serial american de investigații,  CSI: Crime şi investigaţii, în premieră pentru România.

csi investigatii - tvr 2Unul dintre cele mai urmărite seriale din lume, CSI: Crime şi investigaţii, revine la Televiziunea Română cu un nou sezon, cel de-al XII-lea, în premieră pentru România. Cele 22 de episoade pot fi urmărite din 1 septembrie în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 23.00, la TVR 2.

Ultimul episod al sezonului trecut i-a pus pe detectivii CSI în ipostaza de a-l ancheta tocmai pe colegul lor Ray Langston (interpretat de Laurence Fishburne), suspectat că l-a ucis intenţionat pe criminalul pe care îl urmărea de multă vreme.

Noul sezon debutează cu o echipă CSI debusolată de rezultatul anchetei interne şi de deciziile luate de superiori. Astfel, lui Langston i se acceptă demisia, iar Nick Stokes şi Catherine Willows sunt retrogradaţi pe motiv că nu au putut fi imparţiali şi că au încercat să-şi protejeze colegul anchetat. În aceste condiţii, din Seattle soseşte prin transfer un veteran al CSI, D.B.Russell (interpretat de Ted Danson). El este numit la conducerea turei de noapte a unităţii de criminalistică a poliţiei din Las Vegas şi nu are parte de o primire tocmai cordială din partea noilor colegi.

Ted Danson, actorul care din sezonul XII apare în rolul principal al serialului alături de Marg Helgenberger şi Elisabeth Shue, este deţinător a numeroase trofee Emmy şi Globul de Aur pentru producţiile în care a jucat.

Cât despre serialul CSI: Crime şi investigaţii, în septembrie 2014, publicul american aşteptă lansarea celui de-al XV-lea sezon. Audienţa sa pe toate continentele este certificată şi de cele 61 de trofee şi 116 nominalizări (conform IMDB.com), cele mai importante fiind premiile publicului din SUA în 2003, 2004, trofeele Primetime Emmy Awards sau ale Festivalului de film de la Monte Carlo. De-a lungul sezoanelor, în CSI Crime şi investigaţii au apărut, episodic, Justin Bieber, Melinda Clarke sau frumoasa Catrinel Menghia.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>