Breaking news

TVR 1 va prelua misiunea TVR Info și va realiza breaking news-uri la fel ca o televiziune de știri

TVR 1, principalul canal al Televiziunii Române va prelua misiunea TVR Info și va deveni astfel un post de știri pe alocuri, transmițând informațiile d emaximă importanță în regim de breaking news.

Preşedintele-director general al TVR,  Claudiu Săftoiu, a declarat pentru agenția Mediafax, că la ora actuală datoriile Televiziunii Române se ridică la 145,6 milioane euro.

Săftoiu a spus că TVR info s-a desființat pentru că nu era sustenabil financiar și că partea bună din acest canal se va regăsi în grila TVR 1.

Misiunea TVR Info va fi preluată de TVR 1, principalul canal de televiziune în TVR în momentul acesta, căruia dorim în mod special să-i readucem importanţa cuvenită atât în cadrul SRTv, cât şi în cadrul peisajului media din România. Actualitatea, momentul cotidian, reflectate prin regimul de breaking news vor fi transferate, cu tot ce înseamnă beneficii pentru cetăţeni, pentru telespectatori, la TVR 1. TVR 1 va deveni principalul canal de informaţie şi de actualitate în Televiziunea Română. Vom avea posibilitatea să creăm breaking news-uri, exact cum se întâmplă la o televiziune de ştiri de nişă. Nu se pierde misiunea TVR Info, dimpotrivă. Acest canal care a pornit ca un experiment şi care în timp a lăsat o bună impresie pentru mulţi rămâne în portofoliul de profesionalism al TVR.  TVR Info nu a fost niciodată sustenabil financiar în TVR, era orfanul de lux al SRTv”, a declarat Claudiu Săftoiu pentru Mediafax.

De la 15 august TVR Info își va înceta emisia iar totți cei 24 de colaboratori vor fi concediați.

 

>