Breaking news

TVR 1 transmite concursul hipic internaţional Transylvania Horse Show, de lângă Sighişoara.

loading...

Sâmbătă, 3 mai şi duminică, 4 mai, de la ora 15.30, TVR 1 pune telespectatorii în legătură directă cu Transylvania Horse Show, cel mai cunoscut concurs hipic internaţional din România.

tvr 1 - concurs hipismÎn perioada 2-4 mai, concurenţi şi suporteri din 19 ţări participă la cea de-a IV-a ediţie a competiţiei Transylvania Horse Show, organizată în satul Prod, comuna Hoghilag (la doar 16 km de Sighişoara), într-un peisaj de vis, recomandat de ghidul “Lonely Planet” ca fiind printre cele mai frumoase locuri din lume unde să călăreşti ca turist.

În premieră pentru competiţie, ediţia din acest an oferă posibilitatea iubitorilor de cai şi a sporturilor ecvestre să urmărească la TVR 1, în direct, unele dintre cele mai spectaculoase probe. TVR va avea organizat un studio la faţa locului, de unde vor fi transmise, pe lângă probe, interviuri cu organizatori şi participanţi. Retrospective ale evenimentului vor putea fi urmărite după Telejurnalul TVR 1 de la ora 20.00, la Jurnalul de Sport, începând din 2 mai.

O altă premieră pentru România este transmiterea televizată a probei de cross – country, telespectatorii români având până acum posibilitatea de a urmări de la competiţiile ecvestre doar probele de obstacole şi dresaj.

Ca o noutate, spectacolul ecvestru din acest an va fi condimentat cu demonstraţii spectaculoase de atelaje cu 2 cai susţinute de sportivi profesionişti, atelaje cu ponei, precum şi alte momente inedite pregătite de organizatori.

Comentariul probelor va fi asigurat de Monica Bucur şi invitaţii săi

TVR 1 este de co-producător al Transylvania Horse Show, evenimentului fiind organizat de Cross-Country Farm cu sprijinul Federaţiei Ecvestre Române şi al Federaţiei Ecvestre Internaţionale.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian