Breaking news

TVR 1 şi Iuliana Tudor, premieră pentru spectacolul televizat din România!

loading...

„O dată-n viaţă” aduce în acelaşi platou, în seara de Crăciun, două orchestre redutabile care vin să facă cel mai tare spectacol live la TVR 1.

Monica Anghel si Iuliana TudorTVR 1 şi Iuliana Tudor au pregătit telespectatorilor un spectacol de zile mari, chiar în ziua de Crăciun. Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, şi Big Band-ul Radio, dirijat de maestrul Ionel Tudor, îşi aduc propria echipa de artişti pentru un show cum nu s-a mai văzut.

Din echipa maestrului Nicolae Botgros fac parte trei moldovence veritabile: Mioara Velicu, Daniela Condurache şi Ion Paladi (artist din Basarabia), iar în echipa maestrului Ionel Tudor vom regăsi trei mari voci ale României: Nico, Monica Anghel şi Luminiţa Anghel.

Aşadar, telespectorii vor avea parte de un spectacol cu folclor, muzică uşoară veche, estradă, hituri rock şi pop rock, muzică lăutărească, colinde tradiţionale şi din repertoriul internaţional , toate într-un spectacol complet pe care nu trebuie să-l rataţi, pe 25 decembrie, de la ora 21.10 la TVR 1, în ediţia specială de Crăciun.

„Am reuşit că pentru prima dată în istoria televiziunii din România să aducem în acelaşi platou două orchestre care să susţină un spectacol 100% live. Să ai în platou aproape 50 de instrumentişti, dintre cei mai buni, şi voci de top ale muzicii româneşti este unul dintre cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru noi că echipa. Îmi doresc să fie aşa şi pentru telespectatorii noştri. Este cadoul pe care îmi doream să îl ofer de mult telespectatorilor postului public”, spune Iuliana Tudor.

IULIANA

loading...