Breaking news

TV Sibiu, prima televiziune locală înființată în Capitala Culturală Europeană

În 1993, la Sibiu se înființa prima televiziune locală din oraș, sub numele de TV Sibiu. De atunci au trecut 18 ani, și TV Sibiu continuă să existe și să aducă noi bucurii în casele oamenilor din Capitala Culturală Europeană cât și din întreg județul Sibiu.

tv sibiuCu o echipă formată din 15 angajați și emisie 24 din 24, Tv Sibiu este cea mai bine cotată televiziune locală din România. 75% din programele televiziunii sunt realizate cu resurse proprii.

În fiecare zi sibienii sunt informați promt prin cele patru jurnale de știri prezentate de Camelia Szekely.

În grila de programe se regăsesc atât emisiuni de folclor, emisiuni pentru copii, magazine sportive cât și talk-show-uri. ”Tradițiile Populare” sunt prezentate în fiecare vineri seara de către Ovidiu Hila.

ovidiu.hilaInformații despre life&style sunt aduse în prim plan de către Andreea Bogdan în fiecare zi de joi, de la ora 19,00 în cadrul emisiunii  ”Spotlight”.  Radu Micu dezbate probleme importante ale politicii locale și naționale, în cadrul talk-show-ului ”Ochiul public”.

În fiecare sfârșit de săptămână, Cosmin Bleoca și Camelia Szekely descrețesc frunțile sibienilor în cadrul emisiunii de divertisment ”Weekend Zoom”.

Din 2005, TV Sibiu are în dotare o linie de emisie integral Sony, fiind singura televiziune loală din țară ce dispune de această tehnologie de ultimă generație. În prezent TV Sibiu este recepționată în majoritatea localităților din județ, semnalul tv fiind preluat de toți operatorii de televiziune prin cablu din județul Sibiu.

tvsibiuÎn luna martie, TV Sibiu s-a clasat pe locul 6 în cadrul sondajului național privind desemnarea celei mai buni televiziuni locale din România.