Breaking news

Țutu şi Xonia au “Averi de sentimente” – VIDEO

Adrian Tutu, câştigătorul primului sezon “Românii au Talent”, lansează un nou videoclip şi o nouă colaborare cu Xonia. “Averi de sentimente” este primul single lansat de Universal Music România şi primul videoclip în care îl vedem pe noul Tutu.

adrian tutu - xoniaProdus în studioul lui Boier Bibescu, cântăreţul s-a transformat muzical într-un artist complet gata să cucerească clasamentele muzicale.

Clipul, regizat de Alex Ceauşu ne prezintă o poveste de dragoste între cei doi intrepreti, poveste de dragoste ce se încheie cu un sărut pasional care ne face să ne întrebăm dacă nu cumva relaţia dintre cei doi este una cât se poate de autentică. Xonia şi Tutu se joacă de-a iubiţii în videoclipul piesei “Averi de sentimente”.

În ultima perioada am stat mai mult în studio, iar acum a venit momentul să va prezint muncă mea. Averi de sentimente este primul meu videoclip în colaborare cu Xonia şi primul single pentru anul 2014” a declarant Tutu.

Colaborarea cu Xonia marchează o nouă etapă din carieră artistului şi anul 2014 se anunţă unul plin de surprize muzicale. În câteva săptămâni Tutu va lansa şi primul EP din carieră, iar piesă “Averi de sentimente” ce a fost cântată pentru prima dată la Românii au Talent se bucură de mult success în mediul virtual.

>