Breaking news

Turneul RTP Craiova Open a fost câştigat de Samir Popa

Pima ediţie a turneului RTP Craiova Open a fost adjudecată de craioveanul Samir Popa. Tânărul jucător şi-a adjudecat trofeul turneului RTP Craiova Open 2018, după ce l-a învins în finală pe Gabriel Popescu.

Samir Popa a debutat cu dreptul în circuitul RTP. A câştigat turneul de categorie RTP 100 organizat în premieră la Craiova, după ce s-a impus în finală, în două seturi, scor 4-1, 4-41 în faţa lui Gabriel Popescu.

Prima ediţie a RTP Craiova Open a aliniat la start 16 jucători: Adrian Moroşan, Răzvan ZIdaru, Sorin Preda Nica, Cristian Preduţa, Alexandru Burlan, Gabriel Popescu, Popa Lucian, Popa Samir, Vlad Radu, Constantin Sârbu, Cătălin Tudor, Marius Dodică, Şolea Alexandru Cristian, Stănică Sorin, Robert Popescu şi Bărbulescu Alexandru.

Samir Popa a primit un premium în valoare de 200 lei, un voucher de reducere 20% la produsele Wilson, un voucher de reducere 10% la turneul RTP 250 din 29 septembrie 2018 de la Bucureşti şi o sticlă de vin de la Domeniile Sâmbureşti. Cupa câştigătorului dar şi 100 de puncte RTP care-l propulsează direct în Top 20 clasaremnrt RTP în proba de simplu masculin.

Graţie acestui succes, Samir Popa este calificat automat la Turneul Campionilor din luna decembrie 2018 de la Bucureşti.

Gabriel Popescu a primit un premium în valoare de 130 lei, un voucher de reducere 20% la produsele Wilson, un voucher de reducere 10% la turneul RTP 250 din 29 septembrie 2018 de la Bucureşti şi o sticlă de vin de la Domeniile Sâmbureşti. Cupa finalistului dar şi 70 de puncte RTP.

gabriel popescu

Romanian Tenis Premium este singurul circuit de tenis din România, destinat jucătorilor amatori, care oferă premii în bani, participanţilor.

Poţi participa la turneele organizate de RTP dacă ai vârsta minimă de 18 ani şi dacă completezi formularul de jucător, pe site-ul oficial www.tenispremium.ro

Iată rezultatele înregistrate la turneul RTP Craiova Open 2018, desfăşurat la Tenis Club Craiova din Calea Bucureşti. Nr 323A: