Breaking news

Tur de orizont şi INFO Expres, două emisiuni noi la TVR INFO

Din 31 octombrie, telespectatorii TVR INFO îşi vor începe ziua cu un Tur de orizont prin toate regiunile ţării şi o vor încheia la INFO Expres. Cu alte cuvinte, „televiziunea de ştiri a românilor” aduce două emisiuni noi, cu informaţii de ultimă oră, difuzate de luni până vineri, de la ora 9.00, respectiv 19.00.

Tur de orizont este un magazin matinal de ştiri, axat pe informaţii de proximitate, utilitare şi previziuni. Dimineaţa, de la ora 9.00, Radu Tudor şi corespondenţii TVR de la cele cinci studiouri teritoriale ale televiziunii publice vin cu informaţii regionale cu impact naţional, şi de interes general. Tur de orizont este primul „moring show” de ştiri axat pe proximitate, singurul care foloseşte în fiecare dimineaţă şase poli de informaţie din ţară. Alături de cele mai importante ştiri naţionale şi regionale, din matinalul TVR INFO nu vor lipsi informaţiile meteo din toată ţara, precum şi trecerea în revistă a principalelor subiecte care vor fi dezbătute, pe parcursul zilei, la TVR INFO.

Tot începând de luni, jurnaliştii Paula Rusu şi Mihai Rădulescu formează un cuplu. Un… altfel de cuplu, mai exact, pentru că cei doi prezintă, alternativ, INFO Expres, un magazin de ştiri altfel decât până acum, gădzuit de luni până vineri, de la ora 19.00, de TVR INFO. Informaţiile de peste zi sunt centralizate la INFO Expres, iar Paula Rusu şi Mihai Rădulescu lansează abordarea acestora „la rece”. Oamenii implicaţi în evenimentele care ne schimbă viaţa vin în direct cu lămuriri suplimentare, detalii esenţiale, dar fără interpretări. INFO Expres lasă faptele să vorbească, iar opiniile vor aparţine celor care urmăresc emisiunea.

Echipa de producţie lucrează din luna august la acest proiect, definitivat la finalul lunii octombrie. Deja, cei doi jurnalişti au apărut la mai multe evenimente împreună, ca imagine a noii emisiuni. Paula Rusu şi Mihai Rădulescu au fost de curând gazdele Galei Tânărului Jurnalist, organizată de Freedom House şi Edipresse International.

 

>