Breaking news

Tupeu și sfidare marca PDL. Marcel Hoară are mașină de 80.000 euro de la o firmă fără profit

loading...

Nesimțirea portocaliilor nu are margini. În timp ce la tv promovează politici de austeritate pentru amărâti, membrii PDL își ridică vile impunătoare și se plimbă în mașini de lux. Este și cazul lui Marcel Hoară, preşedintele Agenţiei Române pentru Dezvoltare Durabilă a Zonelor Industriale. Acesta  își construiește ditamai casa pe o suprafață de circa 4.000 metri pătrați în Snagov. Însă spune că proprietatea este a părinților.

hoaraDe această construcție a aflat și o echipă Antena 3 care a mers să facă un reportaj. Muncitorii care lucrează la casă au confirmat preorterului faptul că proprietatea îi aparține lui Marcel Hoară. Sâmnătă dimineață, echipa Antena 3 l-a surprins pe Hoară în vizită la șantierul casei. Întrebat de construcție acesta a spus într-o primă fază că nu e a lui ci a mamei, că el doar supervizează lucrările.

După mai multe bâlbâieli a recunoscut parțial și fără să vrea că vila ce se ridică ar cam fi a lui și nu a mamei. Ca să fie și mai convingător Hoară a spus că e munca părinților de ani de zile, părinți pensionari care toată viața au muncit la grădinărit și au câștigat o avere pe care o investesc acum într-o vilă luxoasă la Snagov.

Și pentru că terenul nu avea ieșire la lacul Snagov, primăria a decis să îl ajute pe Hoară cu construirea ieșirii către lac, pe banii contribuabililor, bineînțeles.

Bugetarul PDL, Marcel Hoară a venit să inspecteze lucrările cu un bolid 4×4 marca BMW, mai exact X6, în valoare de peste 80.000 euro. Întrebat de mașină, Hoară a spus cu nesimțire că nu e a lui că este împrumutată. Apoi a mai revenit cu detalii și a spus că e a firmei la care este actionar în procent de 90%. Potrivit declarației de avere, firma respectivă nu are niciun profit. Cum o putea o firmă fără profit să cumpere o mașină de 80.000 euro?

Domnul Hoară este unul din trâmbițașii PDL care lătrau pe la tv cu o înverșunare incredibilă. El este individul hulit de protestatari în 2010 când au aruncat ouă și sticle de apă în PDL-ist.

De atunci, a fost trecut pe linie moartă de către PDL, în privința aparițiilor tv, penrtru a se putea ocupa în liniște de afacerile prospere.

loading...