Breaking news

Tuncay Ozturk, fizioterapeut turc, noul iubit al Andreei Marin

Tuncay Ozturk, fizioterapeut la spitalul Acibadem din Istanbul, pare să-i fi cucerit inima Zânei Andreea Marin, la nici două luni de la divorț.

Tuncay Ozturk si andreea marinPrințul Zânei Surprizelor din România vine din Turcia.

După un divorţ extrem de mediatizat, finalizat în urmă cu circa două luni de zile, Andreea Marin se reface în brațele medicului turc Tuncay Ozturk.

Potrivit adpm, noul iubit al Andreei Marin este specialist fizioterapeut şi osteopat la spitalul Acibadem din Istanbul.

Tuncay Ozturk este unul din cei mai apreciaţi profesionişti în domeniul în care activează, lucrând în mod curent cu sportivi de performanţă din întreaga lume în cadrul centrului acreditat FIFA al spitalului turc.

Contactată de reproterii de la Agenția de Presă Mondenă, pentru a confirma aceste zvonuri, Andreea Marin a declarat: Nu îmi doresc să vorbesc despre viaţa mea privată, vă rog să nu vă supăraţi. Consider că e firesc ca la un moment dat viaţa să meargă mai departe, atât pentru mine, cât şi pentru tatăl copilului meu. Însă nu simt nevoia să justific nimic din ce se întâmplă în viaţa mea intimă, dacă se întâmplă! E dreptul meu să fiu un om discret.

Tuncay Ozturk este absolvent al Facultății de Medicină din Istanbul, s-a perfecționat la universități din Olanda și Germania. Medicul a lucrat și vindecat și pe gimnaștii români Sandra Izbașa și Marian Drăgulescu.