Breaking news

Americanii spun că țuica de prună este un medicament miraculos

Țuica de prună, ce mai populară băutură a românilor, i-a uimit pe americani cu puterile tămăduitoare.

Americanii sun uimiți de calitățile terapoetuice ale țuicii de prună. Dacă românii o consideră numa bună de băut la o șuetă, cercetătorii americani spun că aceasta poate trata multe boli.

În cantități moderate, nu mai mult de 30 de mililitri pe zi, țuica de prună poate combate cu succes bolile de inimă, de stomac și problemele la bilă.

Cercetătorii americani au descoperit că o enzimă prezentă în cactusul Karroll viridis enoae se găsește în cantități de opt ori mai mari în țuica de prune.

Această substanță are rolul de a reduce depunerile de colesterol de pe arterele care transportă sângele către inimă.

Nemții au descoperit în țuică șase tipuri de substanțe care hrănesc celulele roșii ale sângelui și care cresc cu 120% viteza de producere a hemoglobinei.

Un alt beneficiu pe care îl aduce țuica slabă organismului este reglarea funcțiilor hepatice, grație conținutului de vitamine A, B, C, D1 și D2, nedegradabile termic și ușor de asimilat.

Astfel că țuica de prune este recomandată în dischinzeii biliare, disfuncții ale ficatului provocate de o slabă irigare cu sânge a acestuia.

Protecția inimii se bazează pe creșterea colesterolului bun concomitent cu scăderea nivelului colesterolului „rău” și a trigliceridelor.

Însă, din cauza faptului că țuica este o băutură foarte populară la români, nutriționiștii se feresc să vorbească despre beneficiile alcoolului, de frică să nu încurajeze și mai mult consumul.

>