Breaking news

Tudor Tomoș își dorește să realizeze un film de scurt metraj

Tudor Tomoș, desemnat în luna aprilie 2012, ”Cel mai bun reporter de știri din România„, vrea să cocheteze și cu cinematografia. Reporterul Pro TV, își dorește ca în curând să realizeze un film de scurt metraj.

După un an și jumătate de făcut știri la Pro TV Cluj, Tudor Tomș a decis să facă pasul către Capitală. Mutat în București de doar două săptămâni, Tudor spune că nu s-a acomodat încă cu metropola și că de la muncă, ajunge acasă cu ajutorul GPS-ului.

Și-a început colaborarea cu presa în urmă cu doi ani și jumătate ca și DJ la Radio Romantic, stația locală din Cluj și după doar o lună de zile a intrat în echipa Realitatea TV Cluj.

Debutul a fost la radio, unde timp de o lună de zile am prezentat știri la Romantic FM, apoi s-a deschis Realitatea TV la Cluj. Pentru că manager fusese numit cel de la Antena 1, mi-a propus și mie să mă alături acestui nou proiect tv. Aveau nevoie de om la montaj. Eu făceam în timpul ăsta o facultate media cu profil fotografie – cinematogtafie. În primul an am montat știri, apoi am montat o emisiune de decorațiuni interioare, pe care am și prezentat-o. A fost un proiect frumos și drag mie, Casa la cheie, se numea. Emisiune pe care am realizat-o alături de Camelia Iancu, redactor și realizator iar eu eram editor imagine și fața de intro. Și așa m-au văzut cei de la Pro TV Cluj și mi-au propus să vin la ei să fac știri din postura de reporter. Era un lucru nou pentru mine, reporteria. Deși era ceva necunoscut pentru mine, am luat-o ca pe o provocare”, povestește Tudor Tomoș.

În afară de televiziune, unde își dorește să devină un profesionist desăvârșit, Tudor are un mare vis: să realizeze un scurt metraj cu un subiect universal pe înțelesul tuturor.

Dintodeauna mi-am dorit să fac film, nu ca și actor ci din postura de regizor, ca și productie. Am început o facultate de profil, la care am renuntat pentru că așa a fost conjunctura. Aveam licența la altă facultate, aveam serviciu și am fost nevoit să renunț la facultatea respectivă.  Acum fac un master în acel domeniu și încerc să recuperez. E un vis de-al meu să fac o producție de suflet care să transmită ceva, să fie general valabil pentru oricine s-ar uita la ea. Aș vrea să fac un scurt metraj concentrat, ceva cu un subiect universal, pe care oricine l-ar înțelege și oricine ar avea niște concluzii de tras”, spune entuziasmat Tudor Tomoș.