Tudor Ciuhodaru, numit consilier ”onorific”al Ministrului Sănătăţii

Deputatul UNPR, Tudor Ciuhodaru a fost numit marţi, consilier al ministrului sănătăţii pe probleme de medicină de urgenţă.

Nmirea traseistului politic, Tudor Ciuhodaru în funcţia de consilier vine la doar câteva ore după ce subsecretarul Raed Arafat şi-a dat demisia.

Am căutat un consilier temporar care ne va ajuta să ne ajute pe această lege. Doctorul Ciuhodaru va fi consilier onorific al ministrului pe probleme de urgenţă“, a declarat, marţi, ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli.

Ministrul a mai spus că a avut o discuţie cu Tudor Ciuhodaru, urmând ca acesta să ajute la dezvoltarea şi comunicarea pe marginea proiectului Legii sănătăţii.

Potrivit unor zvonuri, medicul Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iaşi, ar putea prelua funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Ciuhodaru a precizat că a primit o solicitare de la ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, pentru a discuta despre proiectul Legii sănătăţii.

Am citit această lege, este o lege perfectibilă care oferă mai multe şanse unui pacient din serviciul de urgenţă“, a mai spus Ciuhodaru.

Pentreu a fi numit însă consilier onorofic la Ministerul Sănătății, Ciuhodaru a recunoscut că s-a dus la Palatul Cotroceni unde Traian Băsescu i-a cercut CV-ul și l-a întrebat ce știe să facă. Așadar Băsescu mai nou numește și consilieri onorifici la sănătate.

>