Tudor Ciuhodaru a plecat din PC, înapoi la UNPR

Deputatul Tudor Ciuhodaru a părăsit Partidul Conservator pentru a se reîntoarce în sânul UNPR.

După ce a băgat zâzanie în sânul USL între PC, PSD şi PNL, pentru că vrea să candideze la Primăria Iaşi, Tudor Ciuhodaru fuge în tabăra puterii.

Deputatul “independent” îşi motivează schimbarea de macaz prin faptul că liderii USL au fost deranjaţi de faptul că el doreşte să candieze pentru primăria Iaşului.

Am aflat cu surprindere de ultimele declarații ale președintelui PC, Daniel Constantin. Vreau să-i transmit un singur lucru: întotdeauna am votat în conformitate cu interesele alegătorilor mei. Sunt convins că, de fapt, liderii USL sunt deranjați de intenția mea fermă de a candida la Primăria Iași. O voi face și voi câștiga pentru că ieșenii s-au săturat de baroniada «fenechita» (n.r. – joc de cuvinte între numele Fenechiu – liderul PNL Iași și Nechita – primarul USL al Iașiului) iar eu voi acționa în conformitate cu dorințele lor. ….Domnului Daniel Constantin îi urez numai bine și un viitor luminos. Sper să nu fie sufocat total de interesele baronilor din USL. Din acest moment îmi voi urmări obiectivul politic anunțat, iar principalul meu proiect public va fi înființarea Spitalului de Urgență Iași”, a declarat Tudor Ciuhodaru pentru Evz.

>