Breaking news

Tu stii care sunt locurile eficiente pentru montarea camerelor de supraveghere? Citeste ACUM 5 recomandari!

Siguranta casei tale este extrem de importanta, daca iei in considerare multitudinea de factori externi care pot produce diferite daune, unele chiar ireparabile.

security camera

Pentru factorii externi neprevazuti care sunt reprezentati, de obicei, de cataclisme sau diferite fenomene agresive ale naturii, siguranta casei tale consta in arhitectura si structura sa de rezistenta. De asemenea, o asigurare te va ajuta sa-ti minimalizezi efectul daunelor produse de fenomenele naturale.

In acelasi timp, trebuie sa-ti protejezi casa impotriva spargatorilor care gasesc mereu cai noi de a intra prin efractie fara a lasa urme.

Afla care sunt cele mai bune locuri pentru amplasarea camerelor de supraveghere

Amplasarea camerelor de supravegherea determina aria pe care acestea le acopera si, astfel, reprezinta nivelul lor de eficacitate. Prin urmare, este important sa stii care sunt locurile ce permit camerelor sa includa in raza lor un spatiu cat mai mare.

Intrarea din fata

Chiar daca este foarte evidenta amplasarea lor, intrarea din fata nu poate fi lasata nesupravegheata deoarece este prima varianta pe care spargatorii de case o iau in considerare. Orienteaz-o spre exteriorul casei pentru ca astfel poate culege date despre persoanele necunoscute care apar in aceasta zona. Astfel, se capteaza o imagine clara a tuturor care se dau drept vanzatori ambulanti sau angajati ai firmelor de cablu, dar a caror intentie este aceea de a sustrage bunuri din locuinta. Alege cu grija modelul pe care il vei monta pentru ca fiind orientat inspre exteriorul locuintei, el trebui sa aiba capacitatea de a-si pastra o claritate minima, chiar si cand este intuneric afara. Informeaza-te si citeste cat mai mult despre supravegherea video pentru a face cea mai buna alegere pentru nevoile tale!

In plus, fiind foarte evidenta, poate descuraja orice musafir nepoftit, atentionandu-i pe acestia asupra faptului ca locuinta este bine supravegheata.

Spatele casei

A doua optiune a spargatorilor este spatele casei, ceea ce inseamna ca si acea zona trebuie securizata, ceea poti face cu camere de supraveghere Hikvision.

Produsele pot fi amplasate chiar langa usa, deoarece scoaterea lor in evidenta este la fel de recomandata ca in cazul intrarii din fata. Astfel, mesajul transmis spargatorilor este acela ca siguranta casei tale a fost tratata in mod corespunzator.

Cctv camera mounted on a cement wall, white background.

Coltul tavanului

Indiferent ca este vorba de parter sau de un anumit etaj, trebuie sa existe cel putin 2 camere in colturile opuse ale tavanului. Aceasta pozitionare va ajuta echipamentul sa supravegheze interiorul casei si va putea inregistra orice miscare desfasurata. In plus, pozitionarea lor discreta le va face greu de observat si le va ajuta sa cuprinda cat mai multe detalii despre intrusi. 

Sunt necesare 2 camere in colturi opuse pentru a acoperi intreaga arie interioara a casei si a elimina unghiurile moarte pe care le are o anumita camera.

Deasupra curtii

Stand la casa, depozitezi foarte multe bunuri in interiorul curtii. Ustensilele pentru gradina, jucariile mari pentru copii sau cateva elemente de decor sunt cateva dintre lucrurile care pot atrage spargatorii de case.

Prin urmare, o camera care sa acopere curtea interioara va aduce un plus de siguranta intregului mediu inconjurator al casei tale.

Fereastra de la etaj

Pentru a evita sa-si faca simtita prezenta, spargatorii de case aleg sa patrunda prin diferite spatii greu accesibile. Ferestrele sunt printre cele mai solicitate, cu atat mai mult cele de etaj. Motivul pentru care infractorii aleg aceste cai este faptul ca, parand inaccesibile, ferestrelor nu li se acorda foarte multa atentie in ceea ce priveste siguranta.

In acelasi timp, o camera de supraveghere care este pusa in apropierea ferestrelor poate acoperi si o proportie semnificativa din curtea interioara si, astfel, poate asigura protectie in unghiurile moarte, neacoperite de camerele destinate exclusiv curtii.

O amplasare buna a camerelor de supraveghere inseamna o protejare eficienta a locuintei tale si te ajuta sa reduci din costurile alocate sigurantei, deoarece vei cumpara un numar limitat de echipamente. Verifica imaginea redata, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, si poti avea incredere ca imobilul tau este sigur chiar si atunci cand tu nu esti acasa.

 

sursa foto: Envato.com

>