Breaking news

Tu știi care sunt cele mai bune 3 sfaturi de a-ți amenaja baia? Află acum!

Vrei să-ți amenajezi baia în cel mai deosebit mod? Îți dorești ca toți prietenii care-ți calcă pragul să te întrebe cu ce designer de interior ai colaborat? Ai visat mereu să ai o baie ca în reviste, de care să te poți bucura zi de zi, nu doar atunci când ești în vacanță?

Atunci acest articol te va învăța care sunt cei mai importanți 3 pași pe care să-i urmezi, astfel încât să ai parte de toate aceste lucruri! Citește-l până la final și află toate informațiile de care ai nevoie pentru a realiza ceea ce ți-ai propus!

Iată la ce trucuri poți apela atunci când îți decorezi baia

  1.     Folosește culori neutre

În primul rând, dacă vrei să ai parte de baia visurilor tale, trebuie să ai grijă la alegerea cromaticii și modul în care combini culorile. De obicei, după cum probabil ai observat și tu, cele mai frumoase băi sunt acelea care au culori neutre, în mod preponderent. Așadar, nu încerca să combini diverse nuanțe, pentru că vei risca să ai parte de un decor deranjant, obositor și deloc plăcut privirii. Introdu culori precum alb, bej, crem, gri și creează contraste deosebite. Acest pas poate influența aproximativ 50% din rezultatul final, așadar, urmează-l cu atenție!

  1.     Amenajează în stil minimalist

În continuare, dacă dorești să ai o baie ca în revistă, încearcă să nu introduci foarte multe elemente decorative, deoarece vei avea neplăcuta surpriză de a obține o imagine contrar așteptărilor. O cadă, o chiuvetă cu blat, o oglindă drăguță, un wc suspendat, alături de o plantă, un tablou, un coș estetic cu rufe și un covoraș-două cu mesaje drăguțe ar trebui să fie suficiente. Spațiile de depozitare discrete sunt obligatorii, deoarece vei avea nevoie de ele, fără să trebuiască să lași produsele de baie la vedere, ruinând întregul decor. Dacă ești interesa/ă, poți arunca o privire pe site-ul celor de la Homelux.ro, pentru a vedea gama de mobilier de baie pe care ți-o pun la dispoziție!

  1.     Folosește multă lumină

Nu în ultimul rând, dacă poți să poziționezi mobila în așa fel încât să te bucuri de cât mai multă lumină naturală, ar fi ideal. De asemenea, dacă ai putea să introduci ferestre mai mari, cu atât mai bine! O baie bine luminată este mult mai plăcută din punct de vedere estetic decât una întunecată, iar în cel mai rău caz, dacă nu poți face ca razele solare să pătrundă în casa ta, poți introduce corpuri de iluminat drăguțe, cu un design la fel de minimalist, dar de efect. Totodată, dacă vrei să mergi mai departe de atât și să obții un rezultat și mai deosebit, poți să te interesezi cum să amenajezi o baie spa și să pui în aplicare acele sfaturi. Fără doar și poate, varianta finală te va satisface!

În concluzie, dacă vrei să ai o baie deosebită, ține cont de aceste sugestii, iar totul va ieși exact așa cum ți-ai plănuit! Rezervă-ți ceva timp pentru a cerceta piața și a compara prețurile, modelele, dar și calitatea, astfel încât să iei cea mai bună decizie. Poți chiar să te inspiri de pe internet pentru diverse idei de decorare, iar rezultatul va fi unul excepțional!

Sursă foto: Pixabay.com

>