Breaking news

Tu iti decorezi casa de Paste? Gasesti AICI cateva idei pentru un decor deosebit

Daca ai in plan decorarea casei pentru sarbatorile de Paste, cu siguranta esti in cautarea unor idei inedite care sa ii ofere locuintei tale un aspect deosebit, in ton cu sarbatoarea.

Camera de zi este primul loc care poate fi redecorat atunci când vine vorba de renovare. Așadar, prima cameră, ar trebui să reflecte gustul personal al fiecăruia dintre noi. Daca stilul vostru de amenajare este în contradicție cu bugetul pe care îl aveți, este important să-ți planifici modifcările în funcție de bugetul pe care l-ai alocat cu atenție. Înainte de a începe, există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare. Care este obiectivul vostru de proiectare? Cu cât spațiu trebuie să lucrați? Cum va fi folosit spațiul? Ce piese puteți păstra și ce trebuie înlocuit?

Sunt întrebări la care trebuie să aveți răspunsuri și la care să vă gândiți înainte de a începe proiectarea ideilor și de a le pune în practică. Pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări, mai jos, veți regăsi câteva idei pe care le puteți pune în practică de Paște pentru amenajarea armonioasă și luxoasă a locuinței.

Pentru a începe, am adaugat patru sugestii cheie pentru a vă face camera de zi să arate luxoasă și primitoare în același timp.

  1. Amenajarea cu stil

Oferă-i camerei de zi un aspect personalizat prin utilizarea elementelor de epocă sau antichități textile, adaugă decorațiuni cum ar fi perne sau scaune tapițate. Un covor antic turcesc pe podea ar putea deveni un alt mod simplu de a crea o intrigă vizuală. Materialul neobișnuit va oferi camerei un element unic și, de asemenea, vă poate personaliza spațiul.

  1. Forma elementelor de decor

Evitați să transformați livingul într-o mare de linii drepte și forme circulare prin introducerea unui element cu o formă interesantă sau o siluetă unică. O masă de cafea din lemn sau un scaun neobișnuit se vor transforma în piese de artă în sufrageria voastră, adăugând o componentă neașteptată și artistică designului vostru chiar daca bugetul alocat este mic.

Totodată, adaugarea unor elemente noi pentru decorarea casei vă poate ajuta în obținerea decorațiunilor perfecte, pentru un efect vizual de succes.

  1. Materiale și texturi

Un amestec de materiale și texturi va oferi spațiului vostru un aspect personalizat și luxos. Poți amesteca metalele, sticla, lemnul, textile, articole din piele pentru a crea un spațiu dinamic și primitor. Selectați cu atenție fiecare piesă pentru a se potrivi cu bugetul vostru și lăsați elementele din cameră să se unească în mod natural. Daca acum este momentul pentru renovari mai ample, cum ar fi vopsitul peretilor sau inlocuirea usilor vechi cu altele noi, vei gasi o ușă de sticlă potrivită pe www.kulttur.ro, alaturi de cateva idei interesante care te vor ajuta sa transformi casa intr-un taram al relaxarii. In acest video vei gasi instructiuni despre cum se monteaza o usa de interior LEBO, pas cu pas.

  1. Camuflează televizorul

Senzația de lux nu poate fi formată într-un spațiu cu o plasmă uriașă plasată în fața sau în centrul camerei. Dacă decorurile de lux care ascund televizorul nu sunt în bugetul vostru,

reduceți vizual prezența ecranului, creând un aranjament de artă în stilul camerei sau în living în jurul acestuia. Deși nu va dispărea în întregime, cadrul televizorului se va amesteca cu restul elementelor si va distrage ochiul. În plus, cu câteva descoperiri inovative, această idee funcționează cu orice buget.

Toate aceste idei vă vor ajuta să dobândiți un decor potrivit pentru crearea unui living de lux, prin adăugarea câtorva elemente cheie, care vor scoate camera de zi din anonimat.

>