Breaking news

Tu ce tip de gambler ești?

Indiferent de jocurile de noroc favorite, gamblerii pot fi încadrați în mai multe categorii distincte în funcție de modul în care pariază. Aparent, aceștia diferă unul de celălalt în funcție de obiceiuri, sociale, abilități, atitudine și alți factori de bază.

Prin urmare, jucătorii de noroc sunt unici în felul lor, deoarece se comportă și gândesc diferit. În ciuda diversității date pe care gamblerii trebuie să o posede și menționate, există tipare familiare și similare între jucători. Și, pe baza cercetărilor, putem identifica șapte tipuri de gambleri din cazinouri. Indiferent de modul în care preferi să joci, nu uita să profiți de toate avantajele oferite de cazinourile online, fie că este vorba de bonus fara depunere, rotiri gratuite sau alte beneficii.

1. Jucătorii profesioniști

Aceștia sunt oamenii care fac din jocurile de noroc un mod de viață. Pentru a avea șanse reale la câștiguri mari, acest tip de gambler se bazează pe riscuri calculate. În loc să acționeze doar pe baza instinctelor, jucătorii profesioniști verifică întotdeauna statisticile de joc. Mentalitatea pariorului profesionist necesită răbdare, inteligență, toleranță la frustrare și capacitatea de a-și controla emoțiile în momentele în care jocul nu se desfășoară conform rezultatelor așteptate de ei. Prin urmare, un parior profesionist nu este atât de frecvent în cazinouri și nu va fi niciodată dependent de căile jocurilor de noroc.

2. Jucătorii ocazionali

Aceștia sunt genul de oameni care merg în cazinouri în scop de distracție, socializare și divertisment. Acestora le place să întâlnească oameni noi și să se întâlnească cu niște prieteni vechi în cazinouri. Jucătorul social, prin urmare, este interesat să participe la ocazii și evenimente de cazino pentru relaxare și distragere a atenției. În ciuda faptului că petrec în mod moderat timp și bani în cazino, totuși își trasează o limită în ceea ce privește jocurile de noroc.

3. Jucătorii sociali

Principala sursă de distracție și relaxare a acestor pariori sunt jocurile de noroc. Mai mult, jocurile de noroc sunt o formă de eliberare de stres pentru acești jucători. Pentru gamblerii sociali serioși, aceasta este principala lor activitate de petrecere a timpului liber. Acest lucru nu interferează niciodată cu responsabilitățile de viață ale jucătorului. Din nefericire, dacă petrece prea mult timp în compania jocurilor de noroc pentru a face față stresului, acest lucru ar putea provoca pierderi financiare importante pe termen lung.

4. Jucătorii care caută evadare

Jocurile de noroc au fost și sunt folosite ca o modalitate de a evada din depresie, anxietate și alte tipuri de stres emoțional. Jucătorii care se încadrează în această categorie apelează la jocuri de noroc pentru a-și satisface nevoile emoționale. Acești jucători joacă doar pentru consolare, pentru a scăpa de sentimentele neplăcute cu care se confruntă. Lucrul bun este că, de obicei, jucătorii renunță la pariuri după ce ating stabilitatea emoțională. Din păcate, din cauza tulburărilor emoționale, acest tip de jucători pierd mulți bani, de obicei, în cazinouri.

5. Jucătorii care încearcă să fraudeze

Acest tip de gambler este foarte diferit de restul celor discutați anterior. Jucătorul cu personalitate este diferit deoarece se comportă în mod ilegal. Astfel de gambleri, în orice mod, doresc să facă o sumă uriașă de bani sub forma înșelăciunii, minciunii, furtului și înșelării altor jucători. Acești jucători se pot comporta greșit pentru a se menține în fruntea jocului.

6. Jucătorii conservatori

De obicei, tipul de gambler conservator vizitează cazinourile mai degrabă pentru experiență decât pentru a obține câștiguri mari. De fapt, ei joacă pentru distracție, dar sunt foarte precauți în alegerea cu atenție a jocurilor și în cheltuirea banilor în cazino. Ei sunt departe de a fi dependenți de o anumită formă de jocuri de noroc deoarece doar se bucură de noi destinații pentru a vizita cazinouri nou deschise pentru a adăuga mai multă savoare în experiența lor de joc.

7. Jucătorii compulsivi

Acești jucători nu au niciun control asupra impulsurilor pe care le au pentru jocurile de noroc. Ei pun jocurile de noroc mai presus de alte obligații din viață, fie că este vorba de chestiuni personale sau profesionale. Jucătorul compulsiv tinde să își acopere datoriile prin minciună, furt și înșelarea oamenilor. De obicei, este însoțit de alte semne de dependență, cum ar fi alcoolismul. Jocul de noroc compulsiv este o dependență care are efecte negative subiacente asupra vieții unui jucător. Cel mai rău lucru este că se lovește de standardele lor morale.

Concluzie

Tu ce fel de parior ești? Primul pas pentru a preveni problemele legate de gamblingul online este identificarea tipologiei în care te încadrezi. De departe, cel mai periculos mod de a juca este acela în care finanțele îți sunt puse în pericol. Oricând simți că nu mai ai control asupra obiceiurilor tale de joc, cere ajutor specializat. Dependența este o problemă reală de care este necesar să te protejezi.

>