Breaking news

Tu ai aflat care sunt avantajele aduse de ojele semipermanente?

loading...

In ziua de astazi, exista multe femei care nu pot ajunge saptamanal la coafor, la salonul de infrumusetare sau la spa. Timpul este extrem de pretios in vremurile noastre si, din fericire, exista produse care pot salva pe oricine.

oje semipermanente

Noua tendinta bazata pe oje semipermanente este o mana de ajutor pentru toate femeile si reprezinta un tip foarte solicitat de manichiura. Te intrebi de ce? Pentru ca, pur si simplu, acest produs este caracterizat prin rezistenta si durabilitate si, pe deasupra, nu dauneaza unghiei naturale.

Singurul lucru care ar putea sa ti se para dificil este legat de indepartarea produsului de pe unghii. Curatarea acestui tip de oja nu este la fel de rapida ca in cazul ojei clasice. Pentru indepartarea manichiurii, vei avea nevoie de un dizolvant, de bucatele de vata si de folie de aluminiu. Este, fara indoiala, o procedura care ti se va parea ciudata, la inceput, insa te vei obisnui rapid cu aceasta.

Aplicarea unor oje semipermanente difera de aplicarea produselor traditionale prin pasii pe care trebuie sa-i urmezi si prin faptul ca ai nevoie de o lampa UV pentru uscarea unghiilor. Insa, per total, vei observa ca este o optiune chiar accesibila si te poate ajuta sa economisesti bani, pe termen lung. Esti curioasa sa afli mai multe despre acest tip de oja? Iata cateva avantaje!

Aspectul final

Unghiile realizate prin manichiura semipermanenta sunt mai stralucitoare decat cele peste care ai aplicat oja clasica. Culoarea sa ramane intacta pana in momentul in care indepartezi produsul de pe unghii, atunci cand acestea sunt mult prea crescute.

Magazinele de profil, asa cum este si Melkior.ro, nu inceteaza sa surprinda prin tipurile de oje semipermanente pe care le comercializeaza. Poti gasi o varietate foarte mare de nuante si, nu doar atat, daca esti fana unui luciu extrem, poti cauta chiar si oje cu un finisaj extra-lucios. In orice caz, indiferent de optiunea ta, unghiile tale vor capata un aspect natural si ingrijit.

Durata si rezistenta

O manichiura semipermanenta rezista pe unghii aproximativ cincisprezece zile. Datorita acestui motiv, ojele semipermanente au devenit cea mai buna alternativa pentru femeile ocupate, care nu au timp sa mearga la salon, in fiecare saptamana.

Partea cea mai buna este ca, de fapt, perioada de rezistenta a manichiurii este influentata de ritmul de crestere al unghiilor tale. In aceste conditii, iti poti pastra oja pe unghii chiar si trei saptamani.

oje semipermanente

Uscare rapida

Uscarea unghiilor realizate cu oje semipermanente este aproape imediata. Cel mai probabil stii deja ca manichiura traditionala poate fi usor ruinata daca nu esti atenta cum iti misti mainile, inainte ca oja sa se fi uscat. In schimb, aceasta manichiura iti permite sa-ti reiei imediat activitatea, deoarece lumina lampii UV te ajuta sa-ti usuci unghiile in cel mai scurt timp.

Prin urmare, tehnica iti permite sa lasi in urma vremurile in care trebuia sa astepti o perioada lunga pana la uscarea unghiilor. Multe femei au devenit fane ale manichiurii semipermanente, datorita tuturor caracteristicilor care au reusit sa scoata in evidenta avantajele pe care le ofera.

loading...