Breaking news

Nae Nicolae, desfigurat de tren. Organele i-au fost împrăștiate pe linia ferată iar medicii au cusut 5 ore la el

Trupul lui Nae Nicolae a fost desfigurat de tren, iar organele acestuia au fost împrăștiate pe calea ferată. Medicii legiști au avut nevoie de cinci ore pentru a reconstrui trupul milionarului.

nae nicolae accident trenTrupul lui Nae Nicolae a fost ridicat ieri de la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti şi dus la locuinţa familiei din Pipera.

Medicii au avut nevoie de cinci ore pentru a reconstrui trupul milionarului din Ștefănești.

Maşina lui Nae Nicolae a fost lovită de un tren miercuri dimineață, la trecerea de cale ferată de pe şoseaua Petricani.  Tragedia s-a produs după ce omul de afaceri a depăşit coloana de vehicule oprite la barieră şi s-a aventurat în traversarea liniei ferate în momentul în care trenul, care venea cu viteză.

Impactul cu locomotiva a fost devastator, trenul a târât autoturismul marca Bentley, 300 de metri pe şine. În urma impactului, trupul lui Nicolae a fost aruncat din maşină iar organele împrăștiate pe linia ferată.

Legiștii de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti au anunţat că Nae Nicolae a murit violent în urma impactului, nu consumase alcool şi nu suferea de nici o boală.

Familia a cerut ca decedatul să arate decent este faptul că mâine, la ora 10.00, înainte de înhumare, va fi expus, într-un sicriu cu geam şi cu aer condiţionat, pe stadionul din Ştefăneştii de Jos, pentru ca toți ceic are dorescă să își poată lua adio de la Nae Niculae.

În momentul accidentului, Nae Nicolae vorbea la telefon cu soția lui, bucuros nevoie mare pentru că era pe cale să cumpere echipa de fotbal CS Otopeni.

Nae Nicolae a va fi înmormântat sâmbătă în cimitirul din comuna Ștefăneștii de Jos din județul Ilfov.