Breaking news

Trupa Voltaj are un motiv dublu de sărbătoare. Află de ce!

Fie ca este vorba despre  pagina oficiala de Facebook a trupei, fie ca este vorba de intalniri la un ceai sau o cafea ori de renumitele lor concerte, relatia dintre trupa Voltaj si fanii ei este o frumoasa poveste de prietenie.

Ieri seara, trupa Voltaj a sustinut un concert intr-un cunoscut local din Bucuresti. “Da vina pe”, “Lumea e a mea”, “20”, “Albinuta” sunt doar cateva dintre piesele  care au electrizat sutele de fani aflati in locatia devenita neincapatoare.

La finalul evenimentului, pentru a sarbatori Sfintii Mihail si Gavril, dar si pe cei 200.000 de fani de pe Facebook, trupa i-a cinstit pe toti cei prezenti  in locatie si a ciocnit un pahar in cinstea sarbatoritilor zilei.

Fanii Voltaj sunt prietenii Voltaj, sunt cei care ne sunt alaturi si carora le suntem alaturi. Fiecare dintre noi avem cate o poveste, amintiri, iubiri, bucurii, chiar dezamagiri iar impreuna, toate acestea creaza Voltaj. Ieri am avut doua motive de sarbatoare –  Sfintii Mihail si Gavril, deci si onomastica lui Gabi si a lui Bobby, plus cei 200.000 de prieteni  pe care ii avem pe Facebook”   povesteste Calin Goia

Sarbatoarea Voltaj s-a incheiat tarziu in noapte si  fiecare dintre cei prezenti a ramas cu amintirea unei noi seri de distractie intre prieteni.

>