Breaking news

Trupa Valahia reunită la emisiunea ”ÎnTrecerea anilor„ de la TVR 1

La cea de-a doua ediţie a emisiunii ÎnTrecerea anilor vor intra în competiţie anii ´70 şi anii ´90, echipele fiind conduse de Roxana Popescu si Irina Mohora. Mircea Radu va aduce din nou în studioul emisiunii nume cunoscute şi iubite de telespectatori, ale căror performanţe se leagă de cele două decenii amintite.

Valahia la InTrecerea anilorFie că este vorba despre No Mercy cu a sa Please Don’t Go ori de Pussycat cu îndrăgitul hit Mississippi, ori de actriţele de teatru şi film Violeta Andrei şi Bianca Brad, de actorul Sebastian Papaiani, telespectatorii vor avea parte de întâlniri memorabile la ÎnTrecerea anilor.

În primăvara anului 1999, Banii şi fetele a fost cea mai difuzată piesă la radio şi la toate posturile de televiziune. A fost hitul care a stat în topuri timp de cinci luni, având şi primul videoclip care a apărut pe Atomic TV. Tot aceasta a fost piesa care l-a consacrat pe Mihai Trăistariu alături de Dorin Topală şi Costi Ioniţă sub numele de Valahia. Special pentru ÎnTrecerea anilor, trupa Valahia s-a reunit în fromula completă, cea de la debut, iar pe 4 decembrie, telespectatorii îi vor putea urmări pe cei trei interpretând un alt hit al lor – La mare, la soare.

Mihaela Mihai, Laurenţiu Cazan, George Nicolescu, Anca Ţurcaşiu, dar şi sportivii Leonard Doroftei şi Ivan Patzaichin vin la ÎnTrecerea anilor pentru a vă convinge că perioada care le-a adus glorie a fost cea mai frumoasă de până acum. Dan Mihăescu,  unul dintre cei trei autori ai scheciurilor interpretate de către Toma Caragiu (,,Aşa-i in tenis”, ,,Omul cu şopârla” sau ,,Petrecerea continuă”) aminteste  telespectatorilor cum se făceau revelioanele de altădată la TVR.

,,Se spune despre dumneavoastră că aveti una dintre cele mai puternice voci din muzica românească. În aceeasi măsură, se spune si că aveti si cele mai frumoase picioare din showbiz-ul românesc. Care dintre aceste două aprecieri vă încântă mai mult? „, si-a început Mircea Radu discutia cu invitata sa, Mihaela Mihai.
Cele două membre ale formatiei Pussycat au fost impresionate de gentiletea lui Mircea Radu  care, în mod firesc, i-a pupat fiecăreia mâna după ce au cântat… În culise, ele au declarat că nu sunt obisnuite cu un asemenea gest, dar că admiră atentia deosebită pe care românii o dau femeilor.

Tot la ÎnTrecerea anilor de sâmbătă, Doroftei a ținut morțiș să intre în scenă pe melodia trupei BUG Mafia – ˶Sunt român în România”, spunând că este un cântec pe care il iubeste si care întotdeauna i-a purtat noroc. Iar Dan Mihăescu i-a facut cadou lui Mircea Radu o carte specială – Biografie Tudor Vornicu.

Prezentată şi produsă de Mircea Radu, emisiunea ÎnTrecerea anilor este o competiţie între melodiile, filmele şi succesele sportive ale unor generaţii întregi. „Făcând apel la nostalgie, curiozitate, umor şi ironie, încercăm să aducem în atenţia telespectatorilor cele mai importante momente din istoria şi cultura lumii, în special ale României”, declară Mircea Radu, producătorul şi prezentatorul emisiunii de la TVR 1.