Breaking news

Trupa Nord X, eliminată pe nedrept de la X Factor de către Dan Bittman

Dan Bittman a trimis acasă duminică seară, de la X Factor, trupa Nord X, deși la duel au cântat senzațional, în comparație cu Dragoș Udilă.

Prima nedreptate de la X Factor a fost comisă duminică seară de Dan Bittman. În urma televotingului, trupa Nord X și Dragoș Udilă au ajuns la duel.

După ce atât Dragoș cât și trupa Nord X au cântat, jurații au votat. Cheloo l-a ales pe Udilă iar Delia și-a votat trupa.

Astfel că Dan Bittman a hotărât cine merge mai departe în concurs și cine pleacă acasă. Deși interpetarea de la duel a trupei Nord X a fost net superioară în comparație cu prestația lui Udilă, Bittman l-a ales pe acesta.

Înainte de a anunța decizia, Dan Bittman i-a întrebat pe cei trei componenți ai trupei Nord X, dacă ar fi dispuși să-i cedeze locul lui Udilă. Toți trei au răspuns afirmativ. Întrebat de Bittman dacă și el ar fi dispus să le cedeze locul, concurentul lui Cheloo a fost lipsit de fair play și a spus că NU.

Păi, sincer, mi s-au dezlipit tălpile, mi-am stricat valiza și cam am nevoie de bani…faza cu pământul…a picat”, a spus Udilă.

După care, Dan Bittman a spus că a cântărit bine din punct de vedere muzical, prestațiile celor doi de astă seară și a spus că Udilă a fost mai bun.

Drept urmare, Delia rămâne în competiție doar cu trupa Red, Bittman cu Iula Manolache și Ioana Anuța iar Cheloo cu: Dragoș Udilă, Ioan Mann, Natalia Selegean și Tudor Turcu.

De săptămâna viitoare, X Factor se va difuza sâmbăta, de la ora 20.20.