Breaking news

Trupa Lala Band, la un pas de destrămare

LaLa Band, trupa din serialul Pariu cu viața de la Pro TV, are probleme srioase. După plecarea lui Andrei, interpretat de Dorian Popa, au apărut și alte probleme în cadrul formației.
Trupa LaLa Band este la un pas de destrămare în cadrul serialului Pariu cu viața, difuzat de Pro TV. În episodul de luni, adolescenţii se află în faţa unei alegeri dificile: să lupte individual să depăşească experienţa din pădure care le-a traumatizat vieţile, sau împreună, în formula LaLa Band?

Raluca şi Ioana realizează o ultimă încercare de a reuni trupa LaLa Band. Prin intermediul unui Fan Page anunţă un concert de adio şi o întâlnire cu fanii într-un loc public.

Toţi membrii Lala Band merg la spital pentru că unul din colegi, Răzvan, suferă un accident cu motorul şi are nevoie de sânge. Tinerii se oferă să îl ajute, dar se pare că Răzvan nu este singurul care are nevoie de ajutor. în urma unor analize de sânge, lui Liviu i se depistează o boală gravă, iar el va trebui să ducă o luptă pentru viaţa lui.

Ce se va alege cu trupa LaLa Band? Ce decizie iau membrii trupei? Fanii „Pariu cu viaţa” vor afla răspunsul la aceste întrebări urmărind luni, de la 20.30, la Pro Tv, un nou episod din serialul lor preferat.

Chiar dacă este vorba de un scenariu al serialului, existența LaLa Band după plecarea lui Dorian popa, este pusă sub semnul întrebării, la fel și continuarea serialului ”Pariu cu viața”.