Breaking news

Trupa Hotel Fm favorită la Eurovision 2010!

Piesa „Come As One” , compusă și interpretă de trupa Hotel FM, pare a fi marea favorită la Selecția Națională Eurovision 2010.

eurovision-2010-osloPiesa este interpretată de David Bryan, o voce superbă, puternică, expresivă și plină de emoție, distanțându-se net de celelalte piese competitoare. Deși inițial după selecția pieselor, jurriul a decis schimbarea interpretului pe motiv că nu are cetățenie română, iată că până la urmă s-a ajuns la un compromis, formându-se trupa Hotel Fm cu doi români și un american. Este un cântec cu mesaj puternic, ce ocoleste clișeele și își propune să aducă în atenție un subiect pe cât de controversat, pe atât de actual: salvarea a ceea ce a mai rămas din armonia planetei. Trupa Hotel FM participa la selecția națională într-o formulă inedită: David Bryan (voce), Gabriel Băruță (chitară și backing vocals), Vicky Sava & Marius Văduva (backing vocals).

Alături le vor fi doi dansatori profesionisti, Mihut Lennon, care a conceput și coregrafia și Diana Marmareanu, iar de imaginea artiștilor se ocupă stilistul Alexandru Bar.

Piesa s-a clasat pe primul loc în urma selecției celor 16 piese care s-au calificat în finala Eurovision România 2010, finală transmisă în direct de TVR1 în 6 martie.