Trupa G-Buzz a câştigat trofeul „România Danseazã”

Dupã şapte ediţii de preselecţii, în care cei mai buni dansatori din România s-au întrecut în numere de dans spectaculoase şi trei semifinale încãrcate de emoţie şi pasiune pentru dans, asearã „România Danseazã” şi-a desemnat câştigãtorul.

G-BUZZFinala a adus în faţa juriului şi a telespectatorilor 12 numere senzaţionale de dans, iar publicul a decis: trupa G-Buzz meritã trofeul şi marele premiu de 30.000 de euro. În momentul anunţãrii votului, juraţii au fugit cãtre scenã pentru a-i îmbrãţişa!

Sunt profesionişti într-ale dansului şi deşi au glumit mereu că s-au prezentat în concurs cu un dans popular brăilean, cei zece dansatori de la G-Buzz au făcut spectacol total cu un număr de street dance, presărat cu efecte speciale, îmbinate într-o coregrafie excepţională. Au electrizat nu doar juriul, ci şi pe telespectatori, care i-au desemnat marii câştigãtorii ai celui de-al doilea sezon „România Danseazã”.

Dacă etapa preselecţiilor nu le-a dat mari bătăi de cap brăilenilor, pentru semifinalele „România Danseazã” s-au pregãtit foarte mult. Au uimit juriul şi publicul cu un numãr excepţional, cu muzică live, cântată chiar de unul dintre dansatori, la pian, multă determinare şi momente cu adevărat spectaculoase, făcându-l pe Connect-R să exclame: Cred că este cel mai fumos moment al serii, iar pe Monica să-i aleagă pentru marea finală.

Aseară, trupa G-Buzz a demonstrat că îşi merită locul pe scenă: ”Sunteţi cea mai tare trupă!” le-a spus CRBL, iar Connect-R i-a felicitat din nou: Dacă ar fi să vorbim despre sincron, n-am prea avea ce spune, pentru că a fost perfect, dacă am vorbi despre spectacol în actul vostru, a fost din plin. Incredibil cum v-aţi gândit la o aşa coregrafie!

Şi Monica a avut doar cuvinte de laudă pentru brăileni: Sunt tare mândră de voi, încă o dată ne-aţi demonstrat cât de grozavi sunteţi. Sunteţi preferaţii mei în această seară!

>