Breaking news

Trucuri simple pentru o viață sexuală activă și sănătoasă

Cine nu își dorește o viață echilibrată, în care accentul e pus pe sănătate și stresul nu-și mai face simțită prezența? Ei bine, află că modul în care alegi să-ți desfășori fiecare activitate influențează în mod direct și viața ta sexuală.

De ce e important acest lucru? Pentru că, o viață sexuală activă susține sănătatea generală a organismului și alungă cu succes stresul acumulat în mod uzual.

Așadar, este bine să înțelegem că organismul nostru are nevoie de armonie pe toate planurile, inclusiv cel care se termină în dormitor. Astfel, pe lângă alimentație și sport este bine să includem în lista de obiceiuri bune pentru sănătate și sexul.

Cauți trucuri simple de urmat pentru o viață sexuală activă și sănătoasă? Indiferent de vârstă organismul tău poate simți nevoia unui mic ajutor. La fel cum o face atunci când este obosit sau mult prea stresat.

Ce poți face pentru a-l ajuta să se mențină în parametrii optimi? Iată câteva sfaturi care să-ți susțină viața sexuală, indiferent de vârsta la care te afli.

Trucuri pentru o viață sexuală activă și intensă

Consumă alimente afrodisiace

Peste tot auzim cum alimentația are un rol esențial în buna funcționare a organismului. Ei bine, tot alimentația te poate ajuta să ai un libidou crescut. Adică, să fii mai atras/ă de partenerul/a ta. Și să îți dorești să faci sex mai des. Iar, atunci când duci lucrurile în dormitor să te simți mai bine. Nu uita, orgasmele ajută organismul și creierul să se relaxeze, de aceea ele trebuie să fie cât mai intense.

Alimentele bune pentru potență includ carnea de pui, vită sau porc dar și somonul, tonul, stridiile ori toată gama de nuci și semințe.

În plus, consumă miere, un ingredient folosit în prepararea celor mai bune pastile pentru potență pe care le regăsești în comerț.

Fă sport

Să faci mai mult sport auzi că-i un lucru bun cam de pe peste tot. Știai că-i recomandat și în menținerea unei vieți sexuale active chiar și la vârste înaintate?

Sportul este bun chiar și în tratarea disfuncțiilor erectile ajutând, de exemplu, la întărirea mușchilor pelvieni. În plus, sportul te învață cum să respiri corect, o practică care te poate salva și de o mulțime de experiențe mai puțin plăcute în dormitor.

Așadar, fă sport dacă vrei să ai o viață sexuală activă și sănătoasă. Dacă ești bărbat, evită totuși drumurile lungi pe bicicletă. Alergatul este, în schimb, recomandat ambelor sexe.

Renunță la fumat

Fumatul nu este bun pentru potență și libidou. Dacă vrei să ai o viață sexuală activă, fie că ești bărbat sau femeie, este bine să renunți la fumat.

De ce? Pentru că țigările îți afectează circulația. În mod practic, în timp, fluxul sanguin către organele sexuale va fi diminuat. Iar asta se traduce în erecții slabe și într-o lipsă tot mai acută a „chefului de sex”.

Din cauza fumatului majoritatea bărbaților ajung să consume pastile pentru potență.

Odihnește-te

Stresul este, de multe ori, cauza celor mai des întâlnite disfuncții erectile. Este foarte important să te odihnești eficient dacă vrei să ai bune performanțe în pat.

Un organism odihnit va face față ușor în fața efortului și va reacționa mai bine în fața stimulilor erotici. În plus, odihna te ajută și să treci mai repede peste problemele psihologice legate de potență și erecție.

Implică-te mai mult în relația de cuplu

Monotonia omoară de multe ori multe cupluri. Așa că, implică-te și găsește mereu noi modalități prin care să menții atracția dintre voi.

Fii spontan, încearcă lucruri noi și diferite în special în dormitor. Nu uita, în sex barierele nu fac decât să vă despartă. Cu cât sunteți mai apropiați cu atât dorința crește. La fel și dragostea și liniștea care vă întăresc relația.

Ia un supliment natural bun pentru potență

Așa cum spuneam și în debutul articolului, organismul este de multe ori obosit. Și are nevoie de un mic ajutor pentru a-și reveni. Dacă atunci când simți că un plus de energie este necesar, bei o cafea, sau iei o vitamină, când întâmpini probleme de natură sexuală, iei un supliment natural pentru potență.

Și ai de unde alege. Găsești numeroase produse naturale care să-ți susțină performanța în pat. Însă amintește-ți că nu toate produsele funcționează la fel. Așa că, înainte de a cumpăra ceva, informează-te și citește recenzii despre diverse produse, așa cum se întâmplă, de exemplu, cu păreri despre Toot Up.